Dolar $
33.06
%-0.03 -0.01
Euro €
35.85
%0.12 0.04
Sterlin £
42.63
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
4131.58
%-0.01 -0.34
SON DAKİKA
Şafak Güven | GÜNCEL Salı 06 Şubat 2024 11:57

DİVARESE İLE YÜKSEK STİL

Divarese'nin kadın koleksiyonunda yer alan çizmeler ile stilinizi yükseltirken gündüzden geceye güçlü görünümlere imza atmanın keyfini yaşayın!

DİVARESE İLE YÜKSEK STİL

En önemli stil tamamlayıcılarından olan çizmeler, Divarese ile zamansız, güçlü ve özgüven dolu görünümler vadediyor. Çizme koleksiyonu, güçlü siluetli parçalar sunarken şıklık ve fonksiyonu bir araya getiriyor. 

 

Soğuk havaların stil dolu kurtarıcısı olmaya devam eden çizmeler, gardıroplarımızın vazgeçilmezi! Diz üstü, topuklu, düz ya da western modelleri ile kombinlerinizde muhteşem uyumu yakalayacaksınız.

 

Toprak tonları ve derinin bir araya gelmesiyle tasarlanan sivri topuklu çizmeler, uzun ya da kısa triko elbiseler ile kombinlendiğinde kusursuz stillere imza atmanızı sağlıyor. Farklı topuk ve burun tasarımlarıyla öne çıkan uzun çizmeler, sezonda olabildiğince yükseliyor. Diz üstüne kadar uzayan çizme boyları kusursuz kombinlerin anahtar parçası. Dokulu yağmur çizmeleri, sağladıkları konfor kadar şıklıkları ile de tarzınızı yükseltiyor. Maksimum rahatlık minimum risk ile yağmurlu günlerde şıklıktan ödün vermek yok!  

Stil dolu adımlar vadeden çizme koleksiyonunu incelemek için Divarese mağazaları ve divarese.com.tr ‘ye davetlisiniz.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR