Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | EKONOMİ Cumartesi 20 Temmuz 2024 15:48

DİVARESE İLE GÜNDÜZDEN GECEYE ŞIK ADIMLAR

Divarese, yeni koleksiyonu ile kadın ve erkekler için her zevke uygun ayakkabı seçenekleri sunarken gündüzden geceye kusursuz şıklık vadediyor.

Divarese ile Gündüzden Geceye Şık Adımlar

Divarese, yeni sezonunda kadın ve erkekler için şıklığı günün her saatine yayıyor. Gündüzden geceye geçişte şıklık ve konforu bir araya getiren Divarese, her tarza uygun seçenekler sunuyor.

 

Yaz koleksiyonunda yer alan babetler şıklık ve konfor arayanların vazgeçilmezlerinden. Şık detayları ve zarif tasarımlarıyla gündüzleri ofis şıklığı yakalerken iş çıkışı yapılan özel etkinliklerde tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Stilettolar hem gündüz şıklığınızın hem de akşam davetlerinin olmazsa olmazı. Slingback ayakkabılar ve sandaletler ise zarif topukları ve modern silüetleri ile her kadının gardırobunda yer alması gereken seçeneklerden.

 

Erkek koleksiyonunda yer alan loaferlar, modern detaylarıyla gündüz ve gece şıklığını bir arada sunuyor. Ofis görünümlerinde veya günlük hayatta tercih edebileceğiniz loaferlar, modern erkeklere konfor sağlarken stil dolu adımlar vadediyor. Güçlü silüetlere sahip ayakkabı tasarımları kaliteli materyal kullanımları ile göz dolduruyor. Gündüzden geceye şıklık garantisi veren tasarımlar farklı renk ve doku alternatifleri ile sezonun hit parçalarından.

 

ABONE OL