Dolar $
32.68
%0.04 0.01
Euro €
35.45
%0.09 0.03
Sterlin £
41.92
%0.14 0.05
Çeyrek Altın
4070.19
%-0.5 -20.28
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | İŞ DÜNYASI Cuma 05 Temmuz 2024 12:07

DİA İLE ŞİRKETLERDE SINIRLAR ORTADAN KALKIYOR

Dünyanın en önemli bölgelerinden toplanan bitkiler ile koruyucu madde kullanmadan sağlıklı çaylar üreten Mesh Stick, iş süreçlerinde DİA'yı tercih ediyor. DİA, online muhasebe programları, finans programları, ofis yazılımları, CRM yazılımları, müşteri ilişkileri yönetimi, stok ve depo yönetimi programları, e-fatura, e-irsaliye, e-defter, e-devlet çözümleri, e-ticaret yönetimi, restoran yönetimi, üretim yönetimi, otel yönetimi programları ile tam entegre çözümler sunuyor.

DİA İle Şirketlerde Sınırlar Ortadan Kalkıyor
Dünyanın en önemli bölgelerinden toplanan bitkiler ile koruyucu madde kullanmadan sağlıklı çaylar üreten Mesh Stick, iş süreçlerinde DİA’yı tercih ediyor. DİA, online muhasebe programları, finans programları, ofis yazılımları, CRM yazılımları, müşteri ilişkileri yönetimi, stok ve depo yönetimi programları, e-fatura, e-irsaliye, e-defter, e-devlet çözümleri, e- ticaret yönetimi, restoran yönetimi, üretim yönetimi, otel yönetimi programları ile tam entegre çözümler sunuyor.

DİA ile işlerinin kolaylaştığını, hızlandığını ve verimliliklerinin arttığını belirten Mesh Stick Kurucu Ortağı Mustafa Çalışkan, “Meyve çayları, bitki çayları, siyah çay ve kahve çeşitlerimizle inovatif bir ambalajımız var ve %100 doğal ürünlerimizi tüketicilerimize sunuyoruz. DİA ile işlerimiz çok kolaylaştı. Uluslararası rekabetçi firmalarla rekabet etmemize, ürünleri zamanında sevk etmemize, ürünlerin kalitesini kontrole kadar birçok alanda bize hız ve verimlilik kazandırdı. DİA ile birçok işimizi pratik olarak çözmüş olduk. Sayımlarımızı, stok takiplerimizi, üretim planlamalarımızı çok kolay gerçekleştirirken, stok azaldığında DİA’nın bize haber vermesi işlerimizi çok hafifletti ve rahatlattı. DİA'nın raporlama desteğiyle de stok ve üretim yıl sonu ortalamalarımıza bakıyoruz. Tek tuşla bir önceki yılı da görebiliyor, önümüzdeki yılı da DİA’ya tahmin ettirebiliyoruz. İstersek 2 yıl öncesine de gidebiliyoruz. Yıllık verilerimizi çok sağlıklı bulabiliyoruz çünkü verilerimizin sürekli kayıt altında olması bize kolaylığı sağlıyor. Mobil olarak da cep telefonumuzdan çok hızlı bir şekilde istediğimiz yerden bağlantı kurabiliyoruz. Müşterilerimize DİA sayesinde mali çalışmalar yapıp geri dönüşler yapabiliyoruz. İhracatçılara, her türlü ticari faaliyet gösteren müesseselere DİA’yı tavsiye ediyoruz. Mesh Stick olarak hem tasarruf etmek, hem anında verilere ulaşabilmek ve verilerimizin güvenli bir şekilde çeşitli yerlerde saklanması bize hem maddi hem de zaman olarak çok büyük tasarruflar sağladı.” şeklinde konuştu.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR