Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Teknoloji Pazartesi 24 Haziran 2024 18:04

DHL SUPPLY CHAİN TÜRKİYE, BU YIL DA GREAT PLACE TO WORK SERTİFİKASI'NIN SAHİBİ OLDU

DHL Supply Chain Türkiye, küresel ölçekte kurum kültürü ve çalışan deneyimini değerlendiren bağımsız araştırma kurumu Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen Great Place To Work Sertifikası'nı üst üste ikinci kez almaya hak kazandı.

DHL Supply Chain Türkiye, bu yıl da Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

20 Haziran 2024 – Dünyanın önde gelen lojistik şirketi DHL Group bünyesinde yer alan DHL Supply Chain Türkiye, çalışan mennuniyetine dayalı yaklaşımı ve çalışanları için harika bir çalışma ortamı sağlama anlayışıyla uyguladığı insan kaynakları stratejileriyle,bu yıl da Great Place To Work Sertifikası’nın sahibi oldu. 

Şirketin faaliyet gösterdiği ve Great Place To Work sertifikasını almaya hak kazanan 37 ülke arasında yer alan DHL Supply Chain Türkiye,  ayrıca ilk defa katıldıkları Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024 Listesi’nde “1000 ve üzeri Çalışan Kategorisi”nde de ilk beşte yer almaya hak kazandı.

Başarılarının temelinde, aidiyet duygusu yüksek ve işini tutkuyla yapan çalışanlar olduğunu belirten DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Buket Cox, “DHL Supply Chain Türkiye olarak, çalışanlarımıza verdiğimiz değer ve onların memnuniyeti #TogetherUnstoppable anlayışımızdan geliyor. Eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılık ilkelerini vazgeçilmez değerlerimiz olarak görüyoruz. Çalışanlarımıza sunduğumuz eğitim olanakları ve yetenek yönetimi programlarımız ile uzun vadeli bir kariyere sahip olmalarını sağlayacak bir çalışma ortamı sunuyoruz. Yaptığımız işi seviyor ve sevdiğimiz yerde çalışıyoruz mottomuz ile her bir çalışanımızın kendini ait hissedebileceği, gurur duyacağı bir çalışma ortamını birlikte yaratmak için büyük bir özenle çalışıyoruz. Wellbeing   çalışmalarımız ile #DHLİleİyiyim diyor, bir çok etkinlik ve organizasyonda sık sık bir araya geliyoruz. Tüm bu çalışmalarımız, insan odaklı kurum kültürümüz ve şeffaf iletişimimiz ile birlikte hep beraber yarattığımız bu harika ortamı değerlendirmek adına, çalışma arkadaşlarımız Great Place To Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen ankete katılarak şirketimizin bir kez daha bu önemli sertifikayı kazanmasını sağladı. #TercihEdilenİşverenolma tutkumuzla harika çalışma ortamımızı taçlandıran ve bu gururu bize yeniden yaşatan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sektörümüzdeki dönüşümün bir parçası olmak için bizi başarıya taşıyan kurum kültürümüzü ve değerlerimizi geliştirmeye,  çalışanlarımızla birbirimize ilham olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR