Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 27 Haziran 2024 15:21

DFSK YENİ ŞARJ EDİLEBİLİR HİBRİT SUV MODELİ E5'İ TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNDU

Çin'in en büyük dört otomobil üreticisinden biri olan DFSK, model atağına devam ediyor. Türkiye'de SHS Otomotiv distribütörlüğünde binek ve ticari araçlarıyla adından söz ettiren DFSK, şimdi ise şarj edilebilir hibrit SUV modeli E5'i Türk kullanıcılarıyla buluşturdu.

DFSK Yeni Şarj Edilebilir Hibrit SUV Modeli E5'i Türkiye'de Satışa Sundu
Çin’in en büyük dört otomobil üreticisinden biri olan DFSK, model atağına devam ediyor. Türkiye’de SHS Otomotiv distribütörlüğünde binek ve ticari araçlarıyla adından söz ettiren DFSK, şimdi ise şarj edilebilir hibrit SUV modeli E5’i Türk kullanıcılarıyla buluşturdu. 7 kişilik oturma kapasitesi, şık tasarımı ve 1150 km’ye varan sürüş menziliyle D-SUV modeli DFSK E5, lansmana özel 1.890.000 TL’den başlayan fiyatlarla DFSK showroomlarındaki yerini aldı.

DFSK adına yeni dönemi E5 ile başlatıyoruz

Şarj edilebilir hibrit SUV model E5’in Türkiye pazarına girişi ile ilgili düzenlenen lansmanda konuşma yapan DFSK Türkiye Genel Müdürü Çınar Noyan, DFSK modellerinin dayanıklılık, verimlilik ve ulaşılabilir fiyat avantajlarıyla rekabete farklı bir soluk getirdiğini belirterek “Bugün DFSK’nın yeni dönemini amiral gemisi SUV modeli E5 ile başlatıyoruz. Yeni sunduğumuz E5 modelimiz ile SUV segmentinde konumumuzu güçlendireceğiz. DFSK E5, bizim için yeni dönemin en önemli ürünü olacak. Ticari araçlardaki uzmanlığıyla öne çıkan bir markaydık ve yeni SUV modellerimizle bu uzmanlığımızı daha da genişleteceğiz. Yeni DFSK E5, sektördeki önemli rakiplerle rekabet etmemizi sağlayacak bir ürün. E5’in ardından birçok yeni ürünle DFSK’nın Türkiye’de arzu edilir bir marka olmasını sağlayacağız. Önümüzdeki 2 ay içerisinde C+ SUV modelimiz E4’ü benzinli olarak sunacağız. Eylül ayında B-SUV modelimiz plug-in hibrit ve tam hibrit olarak gelecek. Yıl sonunda D+ SUV konumunda olan E6’yı tüketicilerle buluşturacağız. Böylece yeni dönemde tamamen yeni modellerle ürün yelpazemizi hızla genişleteceğiz” dedi.

Segmentte oyunu ürün kalitesiyle değiştireceğiz

DFSK E5’in satışa sunulmadan önce Türkiye’de zorlu yol şartlarında ve koşullarda kapsamlı şekilde test edildiğini belirten Noyan, sözlerine şöyle devam etti; “DFSK E5’i 24 ilde çeşitli yükseklikte 5 bin kilometreyi aşan şekilde test ettik. Sıcak, soğuk, yağışlı ve kuru olmak üzere bütün iklimlerde ve farklı yüksekliklerde aracı denedik. Sürüş kalitesinden batarya dayanıklılığına ve konforuna kadar tüm testlerden geçti. Bunun için Çin’den 5 mühendis bize eşlik etti ve şimdi sonuna kadar güvendiğimiz bu ürünü Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz bu ürünü ‘oyunu değiştirmeye geliyoruz’ iddiasıyla satışa sunuyoruz ve benzinli araç fiyatına plug-in hibrit sunan bir marka olarak rekabete farklı bir boyut getiriyoruz. Biz oyunu ürün kalitesiyle ve teknolojiyle değiştireceğiz. Tüm modellerimizi rekabetçi ve ulaşılabilir rakamlarla ülkemize ulaştırmak istiyoruz. Cazibesiyle ve tutkusuyla otomobili kullandığınızda iyi hissettiren bir marka olacağız. Satış sonrası eğitimlerimizle birlikte DFSK Türkiye’nin servis hizmetleri ve yedek parçalarıyla bütün Avrupa’yı desteklemesini hedefliyoruz.”
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR