Dolar $
33.09
%0.29 0.09
Euro €
36
%-0.01 -0
Sterlin £
42.85
%0.01 0
Çeyrek Altın
4241.44
%0.98 40.84
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 13 Temmuz 2024 12:00

DEVA PARTİLİ KARAL: YENİ BİR SÖYLEM TARZI VE BAKIŞ AÇISIYLA BÜYÜK KONGREMİZİ YAPACAĞIZ

DEVA Partili Karal, yaptığı açıklamada partisinin kongre sürecine ilişkin bilgiler verdi.

DEVA Partili Karal: Yeni bir söylem tarzı ve bakış açısıyla büyük kongremizi yapacağız

Birçok il ve ilçe kongresinin tamamlandığını belirten İstanbul Milletvekili Karal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımlarıyla Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde 14 Temmuz Pazar günü saat 14.00’te İstanbul 1. Olağan İl Kongresi’nin düzenleneceğini söyledi.

Tüm İstanbulluları kongreye davet eden Karal, “Kongremiz, tabanımızdan ve teşkilatlarımızdan aldığımız gücü tazelememize, teşkilatlarımızın daha emin adımlarla ilerlemesine ve daha fazla gayretle çalışmamıza vesile olacaktır. DEVA damlaları olarak kıymetli teşkilat mensuplarımızın destek ve gayretleriyle daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla özgürlük için mücadele etmeye ve güzel ülkemizde ‘önce insan’ şiarıyla müreffeh, mutlu ve barış içinde yaşayan bir toplum için yılmadan çalışmaya hep birlikte devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Teşkilatımızın her kademesinde görev alan değerli kardeşlerime emekleri dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyor, kongremizin şimdiden İstanbul’umuza, teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Karal, Genel Başkan Ali Babacan liderliğinde Türkiye’de DEVA siyasetini etkin kılmak için gayretle çalışmayı sürdüreceklerinin altını çizdi. Şu anda Türkiye genelinde il ve ilçe kongrelerinin devam ettiğini kaydeden Karal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önümüzdeki günlerde il kongrelerimizden önemli bir kısmı bitmiş olacak. Hemen akabinde de hiç ara vermeden büyük kongremizi inşallah gerçekleştireceğiz. Yeni bir söylem tarzıyla, yeni bir bakış açısıyla ve yeni yeni kadrolarımızla birlikte DEVA siyasetini bu ülkede uzun süre kalıcı kılmak için bütün mücadelemizi ortaya koyacağız. Pes etmek yok, mücadeleden taviz vermek yok. Ülkemizde adaleti, hakkaniyeti ve dürüst bir siyasetin nasıl yapılabildiğini göstermek için kadrolarımızla birlikte bıkmadan, usanmadan, sebatkar bir şekilde, kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR