Dolar $
32.92
%-0.32 -0.1
Euro €
35.83
%-0.33 -0.12
Sterlin £
42.53
%-0.3 -0.13
Çeyrek Altın
4142.04
%-0.99 -41.12
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | GÜNDEM Pazartesi 22 Temmuz 2024 16:01

DEVA PARTİLİ EKMEN: MERSİN İÇİN TOPLANALIM

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin'in önemli meselelerini müzakere etmek için tüm milletvekillerinin bir masa etrafında toplanma talebine cevap vererek hazır olduğunu söyledi.

DEVA Partili Ekmen: Mersin için toplanalım

DEVA Partili Ekmen, Mersin kamuoyunun talebi olan 13 milletvekilinin bir masa etrafında toplanarak Mersin’e ait meseleleri müzakere etmesi ve ortak tutum alması talebini, ana konteyner limanı tartışmaları nedeniyle yeniden gündeme geldiğini anımsatarak, ''Bir ilin potansiyelini kullanabilmesi, şehrin kaderini değiştirecek fırsatlar yakalaması, merkezi hükümet, yerel yönetimler, siyasi temsil ve sivil toplum arasındaki kuvvetli bir dayanışma ile mümkündür.” dedi.

Ekmen, 13 milletvekilinin büyük bir kısmının bu talebe sıcak baktığını bildiğini ifade ederek, “Resmi bir makam, sivil toplum veya siyasi partilerden herhangi biri tarafından yapılacak bir çağrıya, davet sahibinin kimlik ve kurumunu ayırt etmeksizin, memnuniyetle ve büyük bir iştiyakla icabet edeceğimi paylaşmak isterim. Kimse adına konuşma hakkını kendimde bulmamakla birlikte, milletvekili arkadaşlarımızın birçoğunun da bu talebe sıcak baktığına dair kanaatim ve inancım tamdır.” dedi.

Ekmen, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ile basına kapalı bir toplantıda Mersin’in sorunlarını masaya yatırma çağrısında bulundu.

Mersin'in geleceği için atılacak her adımın büyük bir önem taşıdığını belirten Ekmen, şehrin sorunlarının çözümü için dayanışma ve iş birliği içinde çalışmanın gerekliliğini vurguladı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR