Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.05
%0.11 0.04
Sterlin £
42.86
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
4260.42
%1.44 59.58
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNDEM Pazar 14 Temmuz 2024 16:00

DERVİŞOĞLU: İYİ PARTİ'NİN OYLARI 3 MİSLİ ARTMIŞ DURUMDA

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Isparta İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi.

Dervişoğlu: İYİ Parti'nin oyları 3 misli artmış durumda

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Isparta İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette çiftçinin toprağa düşürdüğü terin karşılığını alamadığını, gençlerin vize kuyruklarında kendilerine gelecek aradığını, emeklilerin tencerelerini kaynatamadığını söyledi.

Umutsuz bir Türkiye tablosu ile karşı karşıya olunduğunu ifade eden Dervişoğlu, “Türkiye çaresiz, umutsuz ve işbaşında bulunan iktidara da mahkum değildir. Herkes rahat olsun. Biz varız, iyiler var. Tarihi sorumluluklar üstlenmiş kadrolarımız var. Bu kadrolarla Türkiye'yi karanlık günlerden kurtarıp, yarının aydınlık ufuklarıyla buluşturmak üzere mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu. 

Dervişoğlu, gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen soruya şu yanıtı verdi:

"Biz siyasi bir yolculuğa çıktık. Ayrıca anketler söylediğiniz gibi kabus haberler vermiyor. Yerel seçimlerden sonra belki uyguladığımız yanlış stratejiler ve yanlış kararlar nedeniyle ki bunun sorumlusu hepimiziz. Bugün ciddiye alınan kamuoyu araştırmalarında İYİ Parti'nin oyları, bizim görevi teslim aldığımız güne bakarsanız 3 misli artmış durumda. Gönlü bizde olanlarla yolculuğumuzu sürdürüyoruz”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR