Dolar $
33.05
%0.14 0.04
Euro €
36.03
%0.07 0.02
Sterlin £
42.97
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
4299.57
%2.37 98.26
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | SAĞLIK Cuma 12 Temmuz 2024 20:02

DERMATOLOJİ VE MEDİKAL ESTETİK ŞİRKETİNDEN ULUSLARARASI ANLAŞMA

Ülkemizdeki tüketicilerin sağlıklı ve daha iyi hissedebileceği yenilikçi ürün ve tedavilere ulaşabilmesini sağlayan dermatoloji ve medikal estetik şirketi, yeni işbirliğini duyurdu. Dünya genelinde en çok tercih edilen cilt bakım markalarından biri olan ISDIN ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Dermatoloji ve medikal estetik şirketinden uluslararası anlaşma

Güzel görünmek kadar sağlık konusunda da toplumsal farkındalığın artması, zararlı kimyasallardan arındırılmış ve sentetik madde içermeyen cilt bakımı ürünlerine talebi yükseltiyor. Ancak bu ürünlere erişim, her coğrafyada aynı ölçüde kolay olmuyor. Ülkemizdeki tüketicilerin sağlıklı ve daha iyi hissedebileceği yenilikçi ürün ve tedavilere ulaşabilmesini sağlamak için uluslararası üreticilerle ortaklık yapan dermatoloji ve medikal estetik şirketi Genotek İlaç ise yeni iş birliğini duyurdu. Dünya genelinde en çok tercih edilen cilt bakım markalarından biri olan ISDIN ile distribütörlük anlaşması imzaladı. 

“Türk tüketicilerini ISDIN’ın kaliteli cilt bakım ürünleriyle tanıştıracağız”

Genotek İlaç CEO’su Birol Taşkara, konuya dair şu açıklamada bulundu:

“İspanya menşeli ISDIN, global çapta kalitesi ve yenilikçi ürünleriyle bilinen bir marka olarak cilt bakımının geleceğini şekillendiriyor. Biz de bu önemli anlaşma ile Türk tüketicilerini ISDIN’ın kaliteli cilt bakım ürünleriyle tanıştıracağız. Hem eczanelerde hem de online platformlarda satışa sunacağımız ürünlerle cilt sağlığına önem veren herkese hitap edeceğiz.”

“Prestijli bir markayı Türkiye'ye getirmekten dolayı gurur duyuyoruz”

Söz konusu distribütörlük anlaşmasının hedeflerine giden yolda önemli bir adım olduğunu belirten Birol Taşkara, “400’ü aşkın ürün yelpazesine sahip ISDIN gibi prestijli bir markayı Türkiye'ye getirmekten dolayı gurur duyuyoruz. Amacımız, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla Türk tüketicisiyle buluşturmak ve cilt sağlığında yeni bir dönemin kapısını aralamak. 2013’ten bu yana dünyanın önde gelen yenilikçi ve güvenilir ürünlerini, tedavilerini ülkemiz insanlarının kullanımına sunan Genotek İlaç olarak, bu alanda öncü olacağımıza eminiz” dedi. 

“Doktorlar, hastalar ve sağlık hizmeti sağlayıcılarının güvenilir iş ortağıyız"

Genotek İlaç CEO’su Birol Taşkara, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Doktorlar, hastalar ve sağlık hizmeti sağlayıcılarının güvenilir iş ortağı olarak, ürün ve hizmet yelpazemizle hedefimize sağlam adımlarla yürüyoruz. Cilt sağlığı ve bakımındaki yüksek kalite standartlarımızla çeşitli dermatolojik sorunlara etkin ve alternatif çözümler sunuyoruz. Medikal estetik alanında da çeşitli ürünlerimiz bulunuyor. Yeni iş ortağımız ISDIN’ın kozmetik ve farmasötik araştırmalar ışığında geliştirdiği yenilikçi dokulara sahip formüllerini de vatandaşlarımızla buluşturarak hem sektörümüze katma değer kazandıracağız hem de tüketicilerin uluslararası pazarlardaki ürünlere erişiminin önündeki engelleri kaldıracağız.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR