Dolar $
32.89
%0.16 0.05
Euro €
35.33
%0.58 0.2
Sterlin £
41.65
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4027.29
%0.34 13.61
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Teknoloji Cuma 14 Haziran 2024 13:22

DEEPL, İŞLETMELERE ÖZEL YENİ LANGUAGE AI ÇÖZÜMÜNÜ PİYASAYA SÜRDÜ

Dünya çapında iletişim engellerini yıkmayı hedefleyen ve alanında lider bir küresel yapay zeka destekli dil çözümleri şirketi olan DeepL, Şirketler için DeepL'i bugün piyasaya sürdü. Fortune 500'deki şirketlerin yarısı da dahil olmak üzere altmıştan fazla ülkede 100binin üstünde şirket, daha iyi çeviri yapmak ve yazı yazmak için DeepL'in son teknolojiyle çalışan platformunu kullanıyor.

DeepL, işletmelere özel yeni Language AI çözümünü piyasaya sürdü

DeepL’in kurumsal alana yönelik ileri teknoloji ürünü Language AI platformunun bir uzantısı olan “Şirketler için DeepL”, yapay zekayı şirketlerinin geneline yaymak isteyenlerin artan ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlandı ve aşağıdakileri sunuyor:

  • Şirket genelinde bilgi çalışanlarının platformu benimsemesinin önündeki engelleri azaltmak için yeni fiyatlandırma ve paket içeriği  
  • Şirketlerin kendi kurumsal sözlükçelerini oluşturarak marka dilini standart hale getirmelerini ve tutarlılığı artırmalarını sağlayan kişiselleştirme imkanları
  • Şirketlere özel hassas içeriklerin korunmasına yönelik kritik öneme sahip kurumsal güvenlik özellikleri
  • Merkezi IT ekipleri tarafından çalıştırma ve kontrol etmeyi kolaylaştıran küresel dağıtım ve yönetim özellikleri

DeepL’in Gelirden Sorumlu Müdürü David Parry-Jones markanın büyük şirketler için özel olarak tasarlanan yeni çözümüyle ilgili heyecanını “Şirket yöneticilerinden yapay zeka stratejilerini yatırım getirisi sağlayacak şekilde tanımlamaları ve uygulamaları isteniyor ve çalışanlar; şirket ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayamayan, açık kaynaklı veya genel kullanıma yönelik modeller arasından seçim yapmak zorunda kalıyorlar. Aynı zamanda çalışanların şirkete ait hassas bilgileri korumak ve olası siber güvenlik risklerini azaltmak için uyumluluk gerekliliklerini de dikkate almaları gerekiyor. Doğruluğu, akıcılığı, güvenliği ve kanıtlanmış yatırım getirisi sayesinde dünya çapında on binlerce kuruluş, DeepL’in özel olarak tasarlanmış Language AI platformunu kullanıyor. Ticari alanda etkisi kanıtlanmış çözümlerimizin doğal bir evrimi olan ve büyük şirketlerin karşılaştığı bu tip zorlukları çözmek için tasarlanan ‘’Şirketler için DeepL’I’’ piyasaya sürmekten dolayı gurur duyuyoruz. Bu çözümümüz sayesinde, şirketler yapay zekayı kullanarak zamandan tasarruf edebilir, maliyetleri düşürebilir ve işlerini büyütebilirler.” sözleriyle aktardı.

Şirketlerin rekabet avantajlarının korunması sağlanıyor

Kurumsal alanda yapay zeka kullanmayı düşünenlerin yüzde 90’ından fazlasının hem şirket içi hem de müşteriye yönelik kullanımlarda üretken yapay zekayı (genAI) benimsemeye yönelik somut planları var ve çalışanların neredeyse yarısı (yüzde 47 oranında) ilk hedefin üretkenlik artışı olduğunu belirtirken; ikinci hedef olarak yüzde 44 oranında inovasyon üçüncü hedef olarak yüzde 41 oranında maliyet verimliliği vurgulanıyor. Değer üreten AI çözümlerine yönelik bu artan talep içinde Language AI, büyük şirketlerin yapabileceği en kritik ve stratejik yatırımlardan biri olarak öne çıkıyor ve artan operasyonel verimlilik, etkili müşteri deneyimi ve sonuç olarak global anlamda sorunsuz bir genişleme sayesinde dünya daha bağlantılı hale geliyor ve işletmelerin rekabet avantajlarını korumalarını sağlıyor.

Language AI platformu, şirketlerin en çok güvendiği çözümler arasında

DeepL, kuruluşundan bu yana yapay zeka tabanlı iletişim teknolojisinin ön saflarında yer aldı ve üretim, hukuk, ticaret, sağlık, teknoloji ve profesyonel hizmetler dahil olmak üzere birçok sektörde dünya çapındaki işletmeler, resmi kurumlar ve diğer kuruluşların tercih ettiği özel Language AI sağlayıcısı haline geldi. DeepL’in son teknolojiye sahip çeviri ve yazma çözümleri, genel amaçlı yapay zeka sistemlerinin aksine dil için özel olarak tasarlanmış yapay zeka modelleriyle çalışıyor. Bu sayede çeşitli kullanım durumlarında daha hassas çeviriler yaparken yanlış çeviri ve yanlış anlaşılma riskini de azaltıyor. Büyük şirketler için kurumsal çeviriler ve çevirilerin doğruluğu büyük önem arz ettiğinden DeepL’in özel Language AI platformu, şirketlerin en çok güvendiği ve tercih ettiği çözümlerden biri haline geldi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR