Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Pazartesi 24 Haziran 2024 17:00

DALAMAN ÇAYI'NA GİREN ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi, Dalaman Çayı'na serinlemek için giren 16 yaşındaki Suriye uyruklu çocuğun cansız bedenine ulaştı.

Dalaman Çayı'na giren çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi, Dalaman Çayı'na sgiren 16 yaşındaki çocuğun cansız bedenini buldu.

Dün günü ailesi ile Dalaman Çayı’na giden çocuk ve arkadaşı suya girdi. Çocuk akıntıya kapılarak suda kayboldu. Arkadaşı kendi imkanları ile sudan çıktı. Çocuğun ailesi ekiplere haber verdi.

Sahil Güvenlik, Jandarma ve Büyükşehir İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri Dalaman Çayı’nda arama kurtarma çalışmalarına başladı. 2 saatlik arama kurtarma çalışmalarından sonra Su Altı Arama Kurtarma ekibi Dalaman Çayı’nda çocuğun cansız bedenine ulaştı. Ekipler cesedi sudan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından su altında yaşanabilecek olaylara müdahale etmek amacıyla oluşturulan İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma ekibi kuruldu. Toplamda 14 kişiden oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi su altında gerçekleştirilen operasyonlar için özel olarak eğitim aldı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR