SON DAKİKA
GÜNDEM Pazartesi 16 Eylül 2024 10:45

DAİKİN'DEN KOMBİ BAKIM KAMPANYASI

Daikin, kış mevsimi öncesinde geleneksel kombi bakım kampanyasını başlattı.

Daikin'den kombi bakım kampanyası

Daikin'den yapılan açıklamaya göre, Daikin, Airfel ve Daylux markalı kombilere sahip kullanıcılar, 31 Ekim'e kadar devam edecek bu indirimli bakım kampanyadan yararlanarak kombilerinin performansını artırabilecek ve enerji tasarrufu sağlayabilecek.

Daikin'in her yıl düzenlediği bu kampanya, kombilerin verimliliğini ve güvenliğini artırmak amacıyla periyodik bakım hizmetini öne çıkarıyor. Düzenli yapılan bu bakım işlemleri cihazların ömrünü uzatırken, olası sorunların önüne geçiyor ve onarım maliyetlerini de büyük ölçüde azaltıyor.

Daikin uzmanları, kombilerin ortalama ömrünün 10 yıl olduğunu, ancak düzenli bakım yapılan cihazların bu sürenin ötesinde de verimli çalışabileceğini ifade ediyor. Düzenli bakımın önemini vurgulayan uzmanlar, bu sayede kombilerin performansının korunmasının yanı sıra olası sorunları önlemeye yardımcı olduğunu ve doğru kombi kullanımının fatura bedellerini yüzde 35'e kadar düşürülebileceğini belirtiyor.

Kış aylarında mevsim soğukları nedeniyle evlerde daha fazla zaman geçiriliyor, bu durum da ısınma konforunu her zamankinden daha önemli hale getiriyor. Daikin Türkiye de kombilerin performansını artırmak için kritik beş bileşene odaklanıyor.

Brülör temizliği ve kontrolü, eşanjör temizliği, emniyet donanımlarının kontrolü, gaz ayar kontrolleri ile devre elemanları kontrolü ve filtre temizliği olarak sıralanan bileşenler, hayati bakım işlemleri ve ayarlar, kombilerin sorunsuz çalışmasını sağlıyor. Böylece kullanıcılar, soğuk günlerde kesintisiz ısınma konforuna devam ediyor.

İndirimli kombi bakım fiyatından yararlanmak isteyen kombi kullanıcıları Daikin yetkili servislerinden veya çağrı merkezinden detaylı bilgi alabiliyor.