Dolar $
32.9
%0.2 0.06
Euro €
35.33
%0.59 0.21
Sterlin £
41.74
%0.36 0.14
Çeyrek Altın
4033
%0.49 19.24
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Teknoloji Salı 18 Haziran 2024 14:58

D-SMART GO'DAN BABALAR GÜNÜ VE KURBAN BAYRAMI'NA ÖZEL İKİ SEÇKİ

D-Smart GO'da Babalar Günü ve Kurban Bayramı'na özel hazırlanan "Baba Büyüksün" ve "Bayram Ettiren Filmler" kategorilerinde yer alan toplam 38 film sinemaseverleri bekliyor.

D-SMART GO'dan Babalar Günü ve Kurban Bayramı'na özel iki seçki

D-Smart GO’da birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor. 

Aboneler; tatilde, yolda ya da evde, diledikleri yerden diledikleri cihazda, sinemaseverlere özel hazırlanan seçkilere tek tıkla ulaşabiliyor. Babalar Günü’ne özel “Baba Büyüksün” ve Kurban Bayramı’na özel “Bayram Ettiren Filmler” kategorileri de platformdaki yerini aldı.

 

“Bayram Ettiren Filmler” seçkisi

D-Smart GO aboneleri bayram tatili boyunca sinema keyfini doyasıya yaşayacak. “Bayram Ettiren Filmler” kategorisinde; Efsane komedi serisi “Kolpaçino”, Audrey Tautou’nun başrolünde olduğu bir Jean-Pierre Jeunet filmi olan Fransız romantik komedisi “Amelie”, efsanevi yönetmenlerden Quentin Tarantino imzalı, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie gibi yıldız oyuncuların rol aldığı “Once Upon A Time... In Hollywood” (Bir Zamanlar... Hollywood'da), Take My Breath Away” şarkısıyla unutulmaz filmler arasında yerini alan Top Gun’ın tam 36 yıl sonra çekilen devam filmi, Tom Cruise’un başrolünde yer aldığı “Top Gun: Maverick”, 6 Oscarlı “La La Land” (Aşıklar Şehri) ile Jean Reno ve filmde 12 yaşındaki bir kızı canlandıran Natalie Portman’ın ilk filmi “Leon” (Sevginin Gücü) gibi yapımlar öne çıkıyor. 

 

“Baba Büyüksün” seçkisi 

İlk kahramanımız babalarımız için de özel bir seçki hazırlayan D-Smart GO; “Baba Büyüksün” kategorisinde birbirinden başarılı yapımlara yer veriyor. Olivia Colman ve Anthony Hopkins’in muhteşem performanslarıyla iki dalda Oscar ödülü kazanan “The Father” (Baba), 

Hirokazu Koreeda'nın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Masaharu Fukuyama, Machiko Ono ve Yoko Maki paylaştığı “Like Father, Like Son” (Benim Babam, Benim Oğlum), 2015 yılında kaybettiğimiz usta aktör Zeki Alasya’nın başrolünde yer aldığı dram filmi “Hayattan Korkma” ve Mario Puzo’nun 1969 tarihli aynı adlı romanından esinlenerek Francis Ford Coppola tarafından yönetilen üç suç filminden oluşan efsane seri “The Godfather” (Baba), “The Godfather Part II”( Baba II), “The Godfather Part III” (Baba III) filmleri sinemaseverlerle buluşuyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR