SON DAKİKA
Parfümeri ve kuyumculuk Çarşamba 16 Ekim 2024 15:36

CUMHURİYET AŞKININ PIRLANTA İLE BULUŞTUĞU ARİŞ KOLEKSİYONU: AY - YILDIZ

Türk mücevher sektörüne 'ilk'lere imza atarak yön veren ve 118 yıllık deneyimiyle sektörün en köklü kuruluşlarından biri olan Ariş Pırlanta, Cumhuriyet Bayramı'na özel hazırladığı koleksiyonu "Ay – Yıldız" ile Cumhuriyet coşkusunu ve sevincini eşsiz takılarına yansıtıyor. Cumhuriyet Bayramı'na özel hazırlanan koleksiyon zarif olduğu kadar şık modellerdeki kolye, bileklik ve küpelerden oluşuyor.

Cumhuriyet aşkının pırlanta ile buluştuğu Ariş koleksiyonu: Ay - Yıldız

Cumhuriyet coşkusunu takılarına yansıtan ve 118 yıldır mücevher sektörüne hizmet eden Ariş pırlanta, 29 Ekim’e özel Ay-Yıldız Koleksiyonu’nu hazırladı. Ariş Pırlanta’nın olağanüstü işçiliği ile hayat bulan “Ay – Yıldız Koleksiyonu” ihtişamı ile göz kamaştırıyor. Koleksiyon, gururla taşıyacağınız kolyeler ve rozetlerin yanı sıra zarif olduğu kadar şık kolye, bileklik ve küpelerden de oluşuyor.

Anlamı derin bir koleksiyon

Ariş Pırlanta, Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırladığı yeni koleksiyonu “Ay – Yıldız” ile Cumhuriyet coşkusunu ve sevincini eşsiz takılarıyla yaşatırken, aynı duyguları sevdiklerinize hissettirmenin de en güzel seçeneğini sunuyor. Pırlanta ile harmanlanarak gümüş ve altından yapılmış olan koleksiyondaki parçalar, Cumhuriyete olan bağlılığını ve vatan sevgisini göstermek isteyenlerin vazgeçemeyeceği takılar arasında yer alacak. 

ABONE OL