SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
Teknoloji Cumartesi 26 Ekim 2024 15:10

CREATİVE AI CHALLENGE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Vodafone Türkiye'nin katkılarıyla Kapital Medya tarafından düzenlenecek Creative AI Challenge genç yarışması, ikinci kez yapay zeka ile yaratıcılığı bir araya getirecek.

Creative AI Challenge için başvurular başladı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Brand Week Istanbul kapsamında düzenlenen yarışma, yapay zeka araçlarını kullanarak yaratıcı projeler üretmek isteyen gençlere hitap ediyor. Dijital sanat, tasarım, veri bilimi ve yazılım gibi alanlarla ilgilenen tüm katılımcılar, yaratıcı videolar oluşturarak projelerini sergileme şansı bulacak.

Yarışma, teknolojinin sunduğu olanaklarla sürdürülebilir çözümler üretmeye ve yaratıcı yetenekleri keşfetmeye odaklanıyor. Vodafone Türkiye'nin desteğiyle daha da güçlenen Creative AI Challenge, bu yıl da katılımcıları geleceğe dair umut dolu senaryoları yaratmaya davet ediyor. Yarışma kazananları, Brand Week Istanbul etkinliğinde ödüllerine kavuşacak.

Projeler, yaratıcı profesyonellerden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek ve en dikkat çekici çalışmalar Samsung Galaxy Z Flip 6 ödülünü kazanma şansı elde edecek.

Yarışma için başvurular, 30 Ekim'e kadar yapılabilecek.

ABONE OL
sabancı detay