Dolar $
33.09
%0.29 0.09
Euro €
36.07
%0.18 0.06
Sterlin £
42.89
%0.11 0.04
Çeyrek Altın
4239.15
%0.93 38.58
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Denizcilik Cuma 12 Temmuz 2024 08:35

CôTE D'AZUR'DAKİ CAMİLLE RAYON İHALESİNİ KAZANDI

Premium marinaların tercihi D-Marin, Fransa'nın Côte d'Azur bölgesinin kalbinde yer alan Camille Rayon Marinası'nın ihalesini kazanarak, Avrupa'daki varlığını daha da genişletti. Vallauris Golfe-Juan belediye meclisi, D-Marin'in Fransa'daki ilk marinası olarak yeniden imar ve işletme için imtiyaz sahibi olarak D-Marin'i onayladı.

Côte d'Azur'daki Camille Rayon ihalesini kazandı

Akdeniz sahilinin kalbinde stratejik bir konuma sahip olan ünlü Camille Rayon Marinası, 841 yat bağlama kapasitesiyle 6 metreden 75 metrelik mega yatlara kadar çeşitli teknelere hizmet sağlıyor. 1989 yılında inşa edilen bu marina, mükemmel bir şekilde korunaklı ve Lérins Adaları, Milyarderler Körfezi, kızıl kayalıklar ve Massif de l'Esterel gibi görülmesi gereken yerlere bir saatten daha kısa bir deniz yolculuğu mesafesinde bulunuyor.

D-Marin, 25 yıl boyunca tesislerine ve yenilemesine yapacağı 52 milyon euroluk yatırımla marinayı önemli ölçüde geliştirmeyi planlıyor. D-Marin, Camille Rayon'u modern teknolojilerle donatarak müşterileri sektörde öncü dijital imkânlarıyla bir yolculuğa çıkarıyor. D-Marin, güçlü ESG stratejisine uygun olarak, tüm yatırımların ve iyileştirmelerin sürdürülebilir olmasını sağlıyor.

Marinanın yenilenmesini tamamlamak amacıyla D-Marin, tasarım ofisi için mimar Rudy Ricciotti, Bouygues Construction ve Arcadis'in uzmanlığından yararlandı. Tersane operasyonları, önde gelen bir süper yat tamir, onarım ve bakım şirketi olan MB92 tarafından yönetiliyor.

Alpes-Maritimes Departman Meclis Üyesi Vallauris Golfe-Juan Belediye Başkanı Kevin Lucciano şunları söyledi: "Camille Rayon marinası, D-Marin'e verilen liman imtiyazının yenilenmesi sayesinde yeni bir alana giriyor. Dünyaca ünlü bir mimar olan Rudy Ricciotti'nin olağanüstü projesi sayesinde, çevresine gurur veren görkemli bir geliştirme projesiyle bir sanat eserine dönüştürüldü. Kuşkusuz bu proje hem limanın cazibesini hem de Vallauris Golfe-Juan'ın uluslararası etkisini güçlendirecek."

D-Marin CEO'su Oliver Dörschuck'un konuyla ilgili yorumları şöyle: "Golfe-Juan, Fransız Rivierası'ndaki en güzel destinasyonlardan biri. Göz alıcı Camille Rayon marinası ile Fransa pazarına girmekten mutluluk duyuyoruz. D-Marin son yıllarda hızlı bir büyüme yaşadı ve üst düzey, tam bağlantılı ve çevre dostu marinalar ağımızı daha fazla noktaya genişletmeyi dört gözle bekliyoruz. En yüksek gereksinimlere göre uyarlanmış yenilikçi hizmetlerimiz ve tesislerimiz sayesinde müşterilerimiz ayrıcalıklı bir seyahat deneyiminin keyfini çıkarabilirler."

D-Marin'in CFO'su ve D-Marin Fransa Başkanı Corinne Reynaud ise gelişmeleri şöyle yorumladı: "Camille Rayon'u karşılamak, Fransa'daki ilk marinamız olarak D-Marin için bir başka kilometre taşına işaret ediyor. Belediye meclisindeki seçilmiş yetkililerin aldığı bu karar bizi çok heyecanlandırdı. Çevre, sürdürülebilirlik ve yönetişim konularında kanıtlanmış yaklaşımımızı tesis etmek ve yerel toplum ve paydaşlarla ortaklık içinde çalışmak bizim için son derece önemli. Bu, Camille Rayon marinasının tarihinde yeni bir sayfa açıyor."

Camille Rayon'un konumu, D-Marin müşterilerine, D-Marin'in İtalya'nın Liguria bölgesinde yeni satın aldığı marinalar da dahil olmak üzere, İtalya'daki marinalarına yakın bir marina destinasyonu daha sunuyor. Marina degli Aregai ve Marina di San Lorenzo bu yılın başlarında D-Marin ağına katıldı ve Camille Rayon'dan yaklaşık 100 deniz mili uzaklıkta olup iki ülke arasında kesintisiz seyir imkanı sağlıyor. D-Marin, farklı bölgeler arasında keşif yapmayı teşvik etmek amacıyla, yıllık sözleşmesi olan tüm müşterilerine başka bir D-Marin marinasında yedi gün ücretsiz bağlama imkanı sunuyor.

Camille Rayon marina, D-Marin'in temel değerleriyle uyumlu bir şekilde, müşteri hizmetlerine vurgu yaparak kapsamlı, birinci sınıf bir marina deneyimi sunma konusunda uzmanlık sahibi. Marina, bir dizi yanaşma kolaylığı, bakım ve onarım hizmetinin yanı sıra mükemmel eğlence olanakları da sunuyor.

D-Marin şu anda yaklaşık 14.000 bağlama yeri, tersanelerinde ise 3000 tekne kapasitesi ve 86.000 m2 ticari alana sahip 27 marinadan oluşan bir ağı işletiyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR