CORENDON AİRLİNES 20'NCİ YILINI YOLCULARIYLA KUTLADI
Corendon Airlines, kuruluşunun 20'nci yılını kutlamak amacıyla Avrupa ve Mısır'daki 32 farklı havalimanından yapılan 82 uçuşta yolcularına hediyeler sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ilk uçuşunu 12 Nisan 2005'de gerçekleştiren Corendon Airlines, sektördeki 20'nci yılını yolcularıyla kutladı.
Avrupa ve Mısır'daki 32 havalimanından kalkan 82 uçuşta, yolculara özel olarak hazırlanan dostluk bileklikleri hediye edilirken, çikolata ikramında bulunuldu.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, yıl dönümlerinin coşkusunu yolcularıyla paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
Şirket olarak 20 yıldır turizm ve havacılık sektörlerinde hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Karaer, şunları kaydetti:
"Her yıl yaklaşık 500 bin turisti ülkemize getirerek turizme önemli katkılar sağlıyoruz. Faaliyetlerimizi ilk günkü inanç ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi hizmetlerimiz, güçlü filomuz ve müşteri memnuniyetini odağına alan vizyonumuzla gökyüzünde başarı hikayesi yazmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı dönüm noktasında tüm yolcularımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyor, nice başarılı ve güvenli uçuşlara birlikte imza atmayı diliyoruz."