Dolar $
32.68
%0.04 0.01
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
41.94
%-0 -0
Çeyrek Altın
4076.04
%-0.36 -14.5
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Giyim ve tekstil Cuma 05 Temmuz 2024 09:44

CONVERSE VE PATTA RAİN OR SHİNE KOLEKSİYONUNU TANITIYOR

Converse ve Hollanda merkezli sokak giyim markası Patta'nın yeni iş birliği; Converse Weapon Ox, Chuck 70 Marquis ve Gold Standard giyim koleksiyonu yorumunu içinde barındırıyor

Converse Ve Patta Rain Or Shine Koleksiyonunu Tanıtıyor

Converse ve Patta’nın klasik stil unsurları, hava koşullarına dayanıklı malzemelerin bir araya geldiği, sınırlı sayıda üretilen özel bir koleksiyona hayat veriyor. Bu yeni koleksiyonda, Weapon Ox ve Chuck 70 Marquis modellerinin yanı sıra özel bir giyim seçkisi karşımıza çıkıyor.

 

Hava şartlarına dayanıklı kumaşlar ve dikkat çekici baskılarla tasarlanan Converse x Patta “Rain or Shine” Koleksiyonu, başarının adanmışlık, azim ve doğru zihniyet ile engelleri aşarak elde edilebileceği fikrini benimsiyor.

 

Converse, bu iş birliğinin kampanyasında yer alması için, İngiltere’nin en ikonik hiphop müzisyenlerinin doğduğu Güney Londra Peckham’dan müzisyen Sam Akpro ile güçlerini birleştiriyor. Çevresinin farklı beklentilerine rağmen punk müzik sahnesinde öne çıkan bir figür olmayı başaran Sam, Converse x Patta iş birliği koleksiyonunun vermek istediği mesaja dikkat çekerek “kendisi olma” cesaretini gösteriyor. Geçmişinde birçok zorlukla yüzleşen ünlü fotoğrafçı ve şair Caleb Femi ise yönetmenliğiyle kampanyaya hayat veriyor. Filtresiz, cesur işleriyle öne çıkan bu iki isim, “Rain or Shine” Koleksiyonu’nun vizyonunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor. 

 

 

Converse x Patta “Rain or Shine” Koleksiyonu      

 

Converse x Patta Koleksiyonu, yeni fonksiyonel bileksiz Weapon Ox modeliyle öne çıkıyor. Patta, Converse’in ikonik kort ayakkabısını, yüzeyinin dayanıklılığıyla bilinen ve dış mekan ekipmanlarında yaygın olarak kullanılan cordura kumaşıyla kaplıyor. Silüete yeni eklenen monokrom siyah lastik çamur koruyucu, D şeklindeki bağcık halkaları, deri Star Chevron logosu, ayakkabının dilindeki dokuma etiketi ve özel olarak tasarlanan astarıyla, koleksiyonun giyim ürünlerine uyum sağlıyor. 

 

Patta aynı zamanda Chuck 70 Marquis modelini yükseltilmiş taban, spor örgü astar ve CX köpük yastıklama ile modernleştirerek yepyeni bir yorum katan ilk Converse ortağı oluyor. Patta, Weapon Ox gibi Chuck 70 Marquis modeli için de renkli kamufle üst kısım, D şeklindeki bağcık halkaları, reflektör detaylı Chuck yaması ve sağ ayakkabıdaki Patta logosu ile tüm hava koşullarına karşı dayanıklı yeni bir versiyon sunuyor.

 

Bu iş birliği aynı zamanda Converse’in Gold Standard gündelik giyim koleksiyonuna da farklı bir yorum katıyor. Koleksiyon içinde Converse Gold Standard hoodie, Gold Standard pantolon takımı ve Gold Standard tişört modelleri bulunuyor. 

 

Converse x Patta “Rain or Shine” koleksiyonu Shopigo, Wunder, Converse.com.tr ve seçili mağazalarda satışta!

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR