Dolar $
33.03
%0.26 0.08
Euro €
35.8
%-0.06 -0.02
Sterlin £
42.55
%0.28 0.11
Çeyrek Altın
4130.66
%-0.34 -14.05
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | SAĞLIK Pazartesi 29 Temmuz 2024 14:39

COMFORT ZONE TÜRKİYE'DEKİ LÜKS SPA DENEYİMİNİ YENİDEN TANIMLIYOR

İtalya'dan dünyaya açılan lüks cilt bakım markaları Comfort Zone ve Skin Regimen, şimdi de Türkiye'deki SPA ve WELLNESS merkezlerinin büyük ilgisini çekiyor. İtalya'nın Parma kentinde yer alan Davines Village'da üretilen ve B Corp sertifikasına sahip olan bu markalar, cilt bakımında devrim yaratmaya devam ediyor. 90'dan fazla ülkede uluslararası bir varlığa sahip olan Comfort Zone ve Skin Regimen, Türkiye'de dünyaca ünlü otel zincirleri olan Marriott, Hilton ve Accor Group'ta SPA ve wellness konseptinde protokollerini başarıyla uyguluyor.

Comfort Zone Türkiye'deki lüks spa deneyimini yeniden tanımlıyor
Türkiye temsilciliğini Haker Group'un üstlendiği Comfort Zone ve Skin Regimen; geniş ürün yelpazesi, doğayı taklit eden aktif içerikleri ve Longevity Complex ile cilt bakımında en son teknolojileri ve cihazları kullanarak her cilt tipine uygun SPA deneyimi sunuyor. Bu yenilikçi çözümler arasında, cilt bakımında kullanılan son teknoloji aletler de yer alıyor. Bu aletler, cilt analizi yaparak kişiselleştirilmiş bakım programları oluşturuyor ve Longevity Complex ile desteklenen ürünlerle birlikte kullanıldığında, ciltteki sorunlara özel çözümler sunuyor. Bu çözümler arasında cilt lekeleri, ince çizgiler, kırışıklıklar, akne ve sivilce izleri, cilt kuruluğu ve elastikiyet kaybı gibi sorunlar bulunuyor. Comfort Zone ve Skin Regimen, SPA ve wellness merkezlerinde sundukları bu yenilikçi çözümlerle cilt bakımında standartları yükseltiyor ve misafirlerine eşsiz bir bakım deneyimi yaşatıyor.

Comfort Zone Türkiye’deki Lüks Spa Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

Comfort Zone ve Skin Regimen'ın Türkiye’deki başarı hikayesi hakkında konuşan Marka Müdürü Ayşe Güneş, “90’dan fazla ülkede uluslararası bir varlığa sahip olan Comfort Zone ve Skin Regimen, son teknolojiler eşliğinde bilimle harmanlanan eşsiz formüllerini dünyaca ünlü Spa ve wellness merkezinde misafirleriyle buluşturuyor. Haker Group olarak Türkiye’deki SPA ve wellness merkezlerine, İtalya’nın cilt bakımındaki uzmanlığını ve lüksünü getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu lükse Türkiye’de de ilgi büyük.” dedi. Ayşe Güneş, “Comfort Zone ve Skin Regimen markaları, doğayı taklit eden aktif içerikleri ve Longevity Complex ile cilt bakımında devrim yaratıyor. Cilt bakımında son teknolojileri ve cihazları kullanarak, her cilt tipine uygun kişiselleştirilmiş bakım programları oluşturuyoruz. Yenilikçi cilt bakım çözümleriyle ciltte tazelenme, yenilenme, rahatlama ve dinginliği bir arada yaşatmaya kararlıyız. Türkiye’deki yıldız SPA ve wellness merkezlerinde devrim niteliğinde bakım ve terapiler sunarak misafirlerine sonuç odaklı eşsiz bir güzellik deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR