Dolar $
32.72
%-0 -0
Euro €
35.26
%0.61 0.21
Sterlin £
41.54
%0.05 0.02
Çeyrek Altın
3996.14
%-0.38 -15.03
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Giyim ve tekstil Çarşamba 26 Haziran 2024 22:54

COLUMBIA PFG KOLEKSİYONU İLE TEKNEDE VE SAHİLDE KEYİFLİ ANLAR

Yaz aktivitelerinde teknede, doğa yürüyüşlerinde veya sahilde geçireceğin her anı daha keyifli ve konforlu hale getirecek PFG Koleksiyonu ile tanıştın mı?

COLUMBIA PFG koleksiyonu ile teknede ve sahilde keyifli anlar

Aktivitelerle dolu bir günde su ve leke koruması sayesinde her zaman kuru ve temiz kalan Castback TC PFG Erkek Ayakkabı Omni-Max™ teknolojisi ile ıslak zeminlerde bile kaymayı engelliyor. Güçlü zemin tutuşuna ek olarak fonksiyonel yastıklama ve üstün denge sunan orta tabanı ile dengeli ve konforlu adımlar atmayı destekliyor. Teknenin üzerindeyken en iyi performans için kauçuk dış tabandan üretilen bu ayakkabı ile keyifli anlara hazır ol! Ön kısımda yer alan derin esnek kanallar uzun saatler boyunca ayağının konforlu kalmasını sağlar. Topuk kısmındaki kavisli kenarlar da ayaktaki stresi azaltır. Teknede ve deniz kenarında vakit geçirmeyi seviyorsan eğer bu ayakkabı favorin olacak!

 

Tamiami II Erkek Uzun Kollu Gömlek önden düğmeli, yırtılmalara karşı dayanıklı kumaştan üretilmiştir ve güneş ile aranda bir kalkan görevi görür. Omni-Shade güneşe karşı koruma sağlayan teknolojili kumaşı ile  dışarıda vakit geçirirken güneşi artık dert etme! Sırtta yer alan dokulu havalandırma kanalları ile güneş tepedeyken bile kuru ve serin kalabilirsin. İster sahilde dolaşırken ister denizde balık tutarken kullanabileceğin fonksiyonel cep detayları ile her an her şey yanında!

Columbia ürünleri, her aktivitede konfor ve koruma sunarken sıradan bir gününü bile macera dolu bir güne çeviriyor. 

ABONE OL