Dolar $
34.02
%0.22 0.07
Euro €
38.04
%0.5 0.19
Sterlin £
45.07
%0.95 0.42
Çeyrek Altın
4516.36
%1.25 55.1
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazar 25 Ağustos 2024 02:18

ÇOCUKLARA ÖZEL İLK KOLEKSİYONU SATIŞTA

Trendyolmilla, yeni çocuk giyim koleksiyonunu "Okula Dönüş" dönemi için hazırladı. Trendyolmilla sayfalarında artık 3-14 yaş arası çocuklar için rahatlıkla şıklığı bir araya getiren TrendyolKids kategorisi de yer alacak. Geniş ürün yelpazesiyle TrendyolKids 2024/25 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, çocukların rahatlığı ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlandı.

Çocuklara Özel İlk Koleksiyonu Satışta

Hazır giyimde online alışverişin adresi Trendyolmilla, çocukların dünyasına adım attı. TrendyolKids 2024/25 Sonbahar-Kış Çocuk Giyim Koleksiyonu, Türkiye’de ve dünyanın pek çok noktasında satışa sunuldu. 450 parçadan oluşan koleksiyonda kot pantolondan salopete, sırt çantasından aksesuarlara çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

TrendyolKids Sonbahar-Kış koleksiyonu, 3-14 yaş aralığındaki çocuklara hitap ediyor. “Okula Dönüş” dönemi için özel olarak hazırlanan modellerin öne çıktığı koleksiyon, çocukların günlük yaşamda ihtiyaç duyduğu tüm giyim ürünlerini bir araya getiriyor. 

Çocuk Modasında Konfor ve Tarz Bir Arada

2024/25 Sonbahar-Kış sezonunda, çocuk modasında temel parçaların ve rahatlığın ön planda olduğu tasarımlar dikkat çekiyor. Eğlenceli figürler ve baskılı modellerle renklenen sezonda, özellikle “Okula Dönüş” temasına uygun kolej ceketler, pileli etekler ve ekose desenler TrendyolKids koleksiyonunda bolca yer buluyor. Kumaşlarda ise doğadan ilham alan, farklı doku ve yüzeylerin öne çıktığı bir dönem bizi bekliyor. Çocuk modasının yeni adresi Trendyolmilla, çocuklar için konfor ve tarzı bir araya getiriyor.

Rengarenk ve Trend Tasarımlar

Koleksiyonda, çocukların gönlünü kazanacak renkler ve eğlenceli desenler yer alıyor. Kız çocuklar için ekru, pembe, lila, mint, gül kurusu ve mercan gibi pastel tonlar öne çıkarken; erkek çocuklar için ekru, siyah, lacivert ve gri melanj gibi zamansız renkler tercih ediliyor. Dinozor, spor temaları, sloganlar, iş makinası ve hayvan desenlerinin yanı sıra çiçek, kız çocuğu figürleri, kurdele, meyve gibi desenler çocukların beğenisine sunuluyor.

Sezonun Favori Parçaları

TrendyolKids, her bütçeye uygun cazip fiyatlarla ve ürün çeşitliliğiyle yeni sezona güçlü bir giriş yaptı. “Okula Dönüş” sezonunda rahatlığın yanı sıra fonksiyonellik ve renklerin uyumu öncelikler arasında. TrendyolKids Sonbahar-Kış koleksiyonu; şort etekler, uzun ve kısa kollu polo yaka tişörtler, alt üst eşofman takımları gibi sezonun en çok ilgi gören parçalarını içeriyor. Fiyat-performans odaklı seçenekler, aileler için kıyafet alışverişini cazip hale getirirken çocukları da mutlu etmeyi hedefliyor. 

Yüksek Kalite Standartları ile Türkiye'de Üretildi

TrendyolKids koleksiyonundaki ürünlerin tamamı Türkiye'de ve çocuk sağlığına uygun malzemelerle üretiliyor. Ürünler ağırlıklı olarak %100 pamuklu kumaşlardan ve pamuk oranı yüksek iplik karışımlarından oluşuyor. Yazlık kıyafetlerde örme süprem kumaşlar, kışlıklarda ise örme iki iplik kumaşlar koleksiyonun en çok tercih edilen dokuları arasında.

TrendyolKids Ürünleri Global Pazarlarda da Satışta

Trendyolmilla, tamamı yerli üreticiler tarafından üretilen TrendyolKids ürünlerini yurt dışı pazarlara da taşıyor. Mayıs ayında Körfez bölgesinde satışa açılan koleksiyon, 15 Ağustos itibarıyla Batı, Orta ve Doğu Avrupa ile Azerbaycan’da da çocukların ve ailelerin beğenisine sunuldu.