Dolar $
34.03
%0.11 0.04
Euro €
38.05
%0.23 0.08
Sterlin £
45.04
%0.36 0.16
Çeyrek Altın
4521.72
%0.06 2.86
SON DAKİKA
iş bankası web
iş bankası mobil
Giyim ve tekstil Salı 27 Ağustos 2024 12:49

ÇOCUK VE GENÇLERE ÖZEL "BOYNER DYNAMİC TEEN" MAĞAZASI

Boyner, 8-16 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere özel tasarlanan yeni konsept mağazası "Boyner Dynamic Teen"i açtı.

Çocuk ve gençlere özel "Boyner Dynamic Teen" mağazası

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Bambaşka Bir Enerji Bambaşka Bir Deneyim" mottosuyla hayata geçirilen mağaza, sporu küçük yaştan itibaren yaşamının bir parçası haline getiren çocuk ve gençlere yönelik tasarlandı.

Yeni konsept mağazalarıyla performans sporlarına yönelik giyim ve aksesuarları tek bir çatı altında toplayan Boyner, çocuk ve gençlere özel alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Boyner Dynamic Teen mağazası, İstinyePark'taki -2. ve -3. katlarında kapılarını açtı.

Mağazada basketbol, voleybol, kaykay, tenis, futbol, jimnastik, yüzme ve doğa sporları gibi çeşitli spor dallarına ait giyim, spor ayakkabı ve aksesuarlar bulunurken çocuk ve gençler için eğlenceli ve interaktif deneyimler de sunuluyor.

Mağaza, dijital ve teknolojik deneyim alanlarıyla da dikkat çekiyor. İnteraktif bisiklet parkurunda sürüş, yanıp sönen basketbol toplarına zıplayarak dokunma, dijital ekrandaki hareketleri uygulayarak puan kazanma gibi oyunlar bulunuyor.

- "Boyner Dynamic Teen ile gençlere ve çocuklara özel yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Büyük Mağazacılık Üst Yöneticisi (CEO) Eren Çamurdan, yeni mağazalarıyla çocukların ve gençlerin spor tutkusundan ilham aldıklarını ve onların bu yolculuklarında yanlarında olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Çamurdan, "Spor ve dinamizm odağında hayata geçirdiğimiz Boyner Dynamic mağazalarımız aktif yaşamı hayat tarzı haline getirenlerin en sevdiği alışveriş destinasyonlarından biri oldu. Şimdi bu yatırımımızı bir adım ileri taşıyor ve Boyner Dynamic Teen ile gençlere ve çocuklara özel yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyoruz. Onların enerjisi ve spor tutkusundan ilham alarak tasarladığımız Boyner Dynamic Teen mağazamızla 8-16 yaş grubu ile daha özel bir buluşma gerçekleştiriyoruz. Yüzme, basketbol, tenis, voleybol, hentbol, kayak, futbol, atletizm gibi pek çok farklı spor dalına ait tüm parçalar ve dünyaca ünlü markalar bu mağazamızda yerini alıyor." değerlendirmesinde bulundu.