Dolar $
33.09
%0.27 0.09
Euro €
35.99
%-0.02 -0.01
Sterlin £
42.84
%-0 -0
Çeyrek Altın
4270.54
%1.68 69.59
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Salı 16 Temmuz 2024 16:00

CİTROEN AMİ'NİN YENİ VERSİYONU MY AMİ PEPS SATIŞA SUNULDU

Citroen My Ami Peps, temmuz ayı itibarıyla online olarak Türkiye'de satışa sunuldu.

Citroen Ami'nin yeni versiyonu My Ami Peps satışa sunuldu

Fransız otomotiv markası Citroen, elektrikli mikromobilite alanında dikkat çeken modeli Ami’yi yeni güncellemeler ve versiyonla geliştirmeye devam ediyor. Dördüncü yılında da büyük ilgiyle karşılanan Citroën Ami, ona sıcak, güçlü ve çekici bir görünüm kazandıran yeni vizon rengine sahip Peps modeliyle yollara çıkmaya başlıyor.

Böylece Citroen, günlük hayatı kolaylaştıran özellikler dışında kontrast, grafik ve renk vurgularını bir araya getirerek çekici bir paket sunuyor. Lansmana özel 409 bin TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla dikkat çeken yeni Citroen My Ami Peps, temmuz ayı itibarıyla online olarak Türkiye’de de satışa sunuldu.

Pazara sunulduğu Nisan 2020’den bu yana dünyada büyük ses getiren Citroen Ami, yeni rengiyle yollara çıkmaya başladı. Bu yeni renk, modelin benzersiz karakterini korurken, daha çekici bir görünüm ve güç kazandırıyor. Ami, dördüncü yıl dönümünde orijinal mavi rengine ek olarak yeni bir gövde rengine kavuştu.

Citroen, My Ami Peps ile ürün gamını daha da geliştiriyor. My Ami Peps, Ami'nin dinamik bir versiyonu olarak öne çıkıyor. Arka spoyler, beyaz süslemeli dört yapraklı çiçek tasarımına sahip jant kapağı, iki cam seviyesi çıkartması ve iki kapı altı çıkartması dinamizmi ifade ediyor.

Aynı zamanda video oyunları dünyasını hatırlatan farklı geometrik şekilleri öne çıkarıyor. 2 sayısı yarış otomobillerinde bulunan sayıya bir gönderme niteliğini taşıyor. Cam seviyesinde, yarısı tam diğer yarısı filigran şeklinde daire, grafik tasarımı güçlendiriyor ve yuvarlak farların yanı sıra otomobilin yuvarlak şekillerini de yansıtıyor.

“My Connect box” bağlantı ünitesi, kullanıcının akıllı telefonunu Ami'ye bağlayarak mevcut menzil, kilometre, bakım bildirimleri gibi verilere erişmesine olanak tanıyor. My Ami Play arayüzü, bilgi-eğlence çözümü olarak akıllı telefonu navigasyon, müzik, radyo veya telefon çağrılarına hızlı erişim sağlayan bir kontrol paneline dönüştürüyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR