Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Teknoloji Perşembe 27 Haziran 2024 10:10

ÇİFTÇİLER VERİMLERİNİ ARTIRIRKEN PARA PUAN DA KAZANACAK

Bayer; dijital tarım uygulamaları ile üreticilerin doğru zamanda, doğru çözümü uygulamalarına, sürdürülebilir üretim yapmalarına ve sağlıklı, yüksek verimli ürünler yetiştirmelerine destek olmaya devam ediyor. Bayer, 4 Mevsim uygulaması üzerinden, Kazananlar Kulübü'ne üye olan çiftçiler ile bayilere BayPuan ve hediyeler kazandırıyor.

Çiftçiler verimlerini artırırken para puan da kazanacak

“Herkes için Sağlık, Sıfır Açlık” misyonu doğrultusunda, üreticilerin daha az girdiyle daha çok üretim yapmalarına yardımcı olacak çözümler sunan Bayer Tarım Ürünleri; bitki koruma hakkında geniş kapsamlı bilgiler sağlayan 4 Mevsim uygulaması üzerinden, tarım sektöründe üretici odaklı ilk sadakat programı olan Kazananlar Kulübü’ne üye olan çiftçiler ile bayilere BayPuan ve hediyeler kazandırıyor. Üreticiler; 4 Mevsim uygulaması ile bitki korumanın ve zirai ilaçlamanın nasıl, ne zaman yapılacağı; hastalık, zararlı ve yabancı otlarla nasıl mücadele edileceği gibi soruların cevaplarını bulabiliyor. Hava durumu özelliğinden faydalanabiliyor. Tarım borsasında sebze ve meyvelerin fiyatlarını takip ederek ekonomik planlama yapabiliyor.

 

QR KOD İLE PUAN TOPLANIYOR

4 Mevsim mobil uygulamasını telefonuna indirerek hesap oluşturan ve Kazananlar Kulübü’ne üye olan çiftçiler ve bayiler ise; satın almış oldukları Bayer bitki koruma ürünlerinin üzerinde bulunan QR kodu taratarak puan topluyor ve Kazananlar Kulübü içerisinde yer alan “Hediye Kataloğu”ndan BayPuanları ile alışveriş yapabiliyor; biriktirdikleri puanlarını akıllı telefondan buzdolabına, televizyondan kablosuz kulaklığa kadar birçok hediye satın almak için kullanabiliyor. Google Play ve App Store gibi dijital marketlerden 4 Mevsim uygulaması; ücretsiz olarak indirilebiliyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR