Dolar $
32.79
%0.02 0
Euro €
35.21
%0.05 0.02
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3940.45
%-0.42 -16.33
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 25 Mayıs 2024 16:00

CHP MİHALGAZİ HEYETİNDEN BAŞKAN ÜNLÜCE'YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mihalgazi İlçe Başkanı Süleyman Ankara ve ilçe örgütü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

CHP Mihalgazi heyetinden Başkan Ünlüce'ye ziyaret

CHP Mihalgazi İlçe Başkanı Süleyman Ankara, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile meclis üyelerinden oluşan heyet, Başkan Ünlüce'ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Konuklarını Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ağırlayan Ünlüce, nazik ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Ünlüce, "Seçim döneminde ilçe örgütü olarak çok çalıştığınızı biliyorum. Merak etmeyin, olmaz denilen yerlerin bu seçimde olduğunu gördük. Sizlerin sahada tespitleri olmuştur, inşallah Mihalgazi'yi de kırmızıya boyarız." dedi.

Ünlüce, ilçe ve köyleri ziyaret edeceğini belirterek üretimin devamı için çiftçiye destek olmayı sürdüreceklerini de belirtti.

İlçe Başkanı Süleyman Ankara, Başkan Ünlüce'yi seçim başarısı dolayısıyla kutlayarak ilçede yapılan çalışmaları ve ilçenin ihtiyaçlarını aktardı. Ayrıca üreticinin yaşadığı zorlukları Başkan Ünlüce'ye iletti. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR