Dolar $
33.02
%0.22 0.07
Euro €
35.75
%-0.14 -0.05
Sterlin £
42.36
%-0.13 -0.05
Çeyrek Altın
4148.11
%0.08 3.2
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Pazartesi 29 Temmuz 2024 10:00

CHERY, ÜRÜNLERİNİ GÜNCEL TEKNOLOJİLERLE YENİLEDİ

Chery, yüksek teknolojiyle ürettiği inovatif ürünlerini güncel teknolojilerle yeniledi.

Chery, ürünlerini güncel teknolojilerle yeniledi

Chery, yenilikçi SUV modelleriyle kısa sürede Türk tüketicisinin beğenisini kazanmayı başardı. Chery, C-SUV yenilenen oyuncusu TIGGO 7 Pro Max ile en güncel Euro 6 emisyon standartlarını karşılarken, aynı zamanda şık tasarımı ve akıllı teknolojisi ile öne çıkıyor. TIGGO 7 Pro Max, modern bir ailenin tüm beklenti ve isteklerini en iyi şekilde karşılıyor.

TIGGO 7 Pro Max, ön cepheye entegre şık ön ızgarasıyla ve ayrıca yatay tasarımlı entegre arka aydınlatma grubuyla güçlü bir görsel etki yaratıyor. Düşük sürtünme değerine sahip 19 inçlik Continental lastikler sadece aracın sportif çekiciliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda görsel algısını da destekliyor. Bin 862 mm ile artırılmış gövde genişliği ve 4 bin 513 mm uzunluğu ile TIGGO 7 Pro Max geniş ve konforlu bir iç hacim sunarken hem günlük şehir içi kullanımı hem de uzun mesafeli yolculuklar için bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.

NVH ultra sessiz kabin tasarımı, ergonomik olarak tasarlanmış CNSL tipi elektrikli koltuklar sürüş keyfini destekliyor. Otomatik Çift Bölgeli Klima Sistemi, sürücünün ve ön yolcunun bireysel tercihlere göre kendi bölgelerinde farklı sıcaklıklar ve hava akışı ayarlamasını sağlıyor.

Chery TIGGO 7 Pro Max ayrıca kullanışlı ve geniş bir bagajla da dikkat çekiyor. Arka koltuklar katlandığında düz bir zemin oluşurken böylece maksimum 1500 litreye kadar bir hacim oluşuyor. Elektrikli bagaj işlevi günlük kullanımda ek işlevsellik ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

TIGGO 7 Pro Max, bilgi-eğlence ve araç ayarlarını entegre eden 24,6 inç’lik çift ekranlı bir ekran çözümü ve Türkçe sesli kontrol özelliği ile de kullanım kolaylığı ve akıllı seyahat deneyimi sağlıyor. N03-50w kablosuz hızlı şarj, mobil cihazların şarj gereksinimlerine cevap vererek sürücünün yolculuk boyunca her zaman bağlı kalmasını sağlıyor. Chery TIGGO 7 Pro Max, sürüş rahatlığını önemli ölçüde artıran ve yeni bir akıllı sürüş deneyimi sunan Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS) ile donatılmış durumda. Ayrıca 540 derecelik panoramik görüntü ve ön ve arka park radarları sayesinde sürücü çevresini net bir şekilde görerek daha güvenli ve rahat bir şekilde park ve manevra yapabiliyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR