CHERY TÜRKİYE VE QUİCK FİNANS'TAN İŞ ORTAKLIĞI
Chery, otomotiv finansmanı konusunda Quick Finans ile önemli bir iş ortaklığı anlaşmasına imza attı.

İmza töreninde, Chery Türkiye Başkanı Fenghuo Si ve Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan ile Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ ve Maher Holding Pazarlama ve Dijital Başkanı Pınar Güzey ile her iki firmanın yöneticileri yer aldı.
Chery Türkiye Başkanı Fenghuo Si, “Quick Finans’ın arkasında güçlü finansman desteği, otomotiv finansmanı alanındaki tecrübe ve deneyime sahip güçlü ekibiyle yaptığımız iş birliğinden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Chery için Türkiye, çok önemli bir stratejik pazar. Yakın zamanda Türkiye’de tüketicilerle buluşacağımız için çok heyecanlıyız. Dünyada ilgi gören araçlarımızın tüketicilerle uygun finansman koşullarında buluşabilmesinde finansman partnerimiz Quick Finans’ın çok önemli katkıları olacağına inanıyoruz” dedi.
Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, “Finansman partnerimiz Quick Finans ile tüm bayilerimizde satış anında hızlı ve uygun finansman imkânı sunacağız” diye konuştu.
Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ ise iş birliğinin öneminin altını çizerek, “Ülkemizde yatırım kararı alan global otomotiv markası Chery ile otomotiv finansmanı konusunda iş birliği yapmaktan ve kendilerini genel müdürlüğümüzde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu. Karadağ, “Dünyada ilk 10 marka arasında yer alan Chery ile, Türkiye’de 6’ncı sırada yer alan sigorta grubuna sahip Maher Holding’e bağlı Quick Finans gibi iki önemli markanın güçlerini birleştirmesi sayesinde, otomotiv pazarında rekabetin, tüketiciler açısından daha avantajlı hale geleceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.