Dolar $
33.15
%0.04 0.01
Euro €
35.78
%-0.26 -0.09
Sterlin £
42.39
%-0.64 -0.27
Çeyrek Altın
4258.35
%-0.24 -10.17
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 01 Ağustos 2024 09:00

CHERY TIGGO 8 PRO MAX'DAN AKILLI SÜRÜŞ DENEYİMİ

Chery TIGGO 8 Pro Max, ileri teknoloji ve insan odaklı tasarımı akıllı kokpitine entegre edilerek kullanıcılara tamamen yeni bir akıllı sürüş fırsatı sunuyor.

Chery TIGGO 8 Pro Max'dan akıllı sürüş deneyimi

Otomobiller artık sadece ulaşım aracı olmanın ötesine geçerek akıllı birer yol arkadaşına dönüşüyor. Bu kapsamda, dış tasarım ve performansıyla büyük beğeni toplayan Chery TIGGO 8 Pro Max, ileri teknoloji ve insan odaklı tasarımı ile dikkat çekiyor.

TIGGO 8 Pro Max, sahip olduğu eller serbest elektrikli bagaj kapağı ile eşya yükleme ve boşaltmayı kolaylaştırmayı hedefliyor. Otomatik kararan dikiz aynası ise sürüş anında daha net bir görüş sağlarken, ses yalıtımlı camlar araç içi sessizliği daha da ileriye taşıyor. Bunun dışında TIGGO 8 Pro Max sahip olduğu çevrimdışı akıllı sesli asistan işlevi özelliğiyle kullanıcılara insan-makine deneyimini verimli hale getirmeyi sağlıyor.

TIGGO 8 Pro Max aynı zamanda Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS) ile donatıldı. Bu sistemin entegrasyonu sadece sürüş rahatlığını önemli ölçüde artırmakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara tamamen yeni bir akıllı sürüş deneyimi sunuyor. Sistem, karmaşık sürüş koşullarını basitleştirerek yolculuğu daha rahat ve sorunsuz bir hale getirmeyi amaçlıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR