Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Salı 27 Şubat 2024 12:40

CHERY TIGGO 7 AİLESİ 3 MİLYONU AŞAN KÜRESEL KULLANICISIYLA ÜRÜN GÜCÜNÜ KANITLADI

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden Chery'nin TIGGO 7 model ailesi, Türkiye'de ve küresel pazarda sergilediği üstün satış performansıyla ürün gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Küresel kullanıcı sayısı 3 milyonu aşan Chery TIGGO 7 ailesi, sadece aldığı ödüllerle değil, dünya çapındaki kullanıcıların öncelikli tercihi olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Yüksek teknoloji ve konfor özellikleri ile donatılan Chery TIGGO 7 ailesi, aynı sınıftaki ürünlere kıyasla motor performansı, akıllı işlevleri ve diğer üstün ürün özellikleri ile de küresel kullanıcılara daha akıllı ve daha keyifli bir seyahat deneyimi sunuyor. SUV segmentinde dördüncü sırada yer alarak Türkiye pazarında önemli bir oyuncu olduğunu kanıtlayan TIGGO 7 PRO modeli, şubat ayında sunulan Avantgarde donanımlı versiyonu ile pazara yeni bir soluk getirdi. Pazardaki bu üstün özellikleriyle birlikte TIGGO 7 PRO, aileye yönelik konforlu ve teknolojik SUV dünyasının öncü modeli haline geldi.

Chery TIGGO 7 Ailesi 3 Milyonu Aşan Küresel Kullanıcısıyla Ürün Gücünü Kanıtladı

Chery TIGGO 7 ailesi sadece aldığı ödüllerle değil, küresel pazarlarda sergilediği üstün satış performansıyla da ürün gücünü gözler önüne seriyor. TIGGO 7 ailesi, aynı sınıftaki ürünlere kıyasla motor performansı, akıllı işlevleri ve diğer üstün ürün özellikleri ile de küresel kullanıcılara daha akıllı ve daha keyifli bir seyahat deneyimi sunuyor.

SUV segmentinde 4’üncü sırada 

Chery, TIGGO 7 PRO’nun yüksek teknoloji ve konfor özellikleri ile donatılan Avantgarde donanımına sahip versiyonunu şubat ayı itibarıyla Türkiye pazarına sundu. Bu ürün güncellemesi ile birlikte otomobil pazarına yeni bir soluk getiren TIGGO 7 PRO, SUV segmentinde dördüncü sırada yer alarak Türkiye binek otomobil satışlarında önemli bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Pazardaki bu üstün özellikleriyle birlikte TIGGO 7 PRO, aileye yönelik konforlu ve teknolojik SUV dünyasının öncü modeli haline geldi.

J.D. Power 2023 APEAL (Otomotiv Performansı, Uygulaması ve Düzeni) Araştırması verilerine göre Chery TIGGO 7 ailesi, 2023 yılında C-SUV segmentinde mükemmel performans gösterdi. Küresel kullanıcı sayısı 3 milyonu aşan Chery TIGGO 7 ailesi, dünya çapında gerçekleştirdiği başarılı satış performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Böylece TIGGO 7 ailesi sadece aldığı ödüllerle değil, küresel pazarlarda sergilediği satış performansıyla da üstün ürün gücünü gözler önüne serdi.

Güçlü ve verimli TGDI motor 

Chery TIGGO 7 ailesinin içten yanmalı motora sahip versiyonları Çin'in ilk 10 motorundan biri olan ACTECO 1.6TGDI motorla donatılıyor. Bu motor, 183 HP maksimum güç ve 275 Nm maksimum tork üretiyor. Yine bu motor yüzde 37,1'in üzerindeki termal verimliliğiyle ortalamasını aşıyor ve Çinli markalar arasında lider konumda yer alıyor.

Yenilikçi ve akıllı kabin

Chery TIGGO 7 ailesi elektrikli, ısıtmalı ve soğutmalı sürücü ve ön yolcu koltuklarıyla uzun yolculuklarda gelişmiş konfor seviyesi sunuyor. Ayrıca 8 hoparlörlü özel SONY ses sistemi ve 64 renkli ortam aydınlatması sürükleyici bir görsel ve işitsel deneyim sağlıyor. Çift bölgeli otomatik klima sistemi, sürücü ve ön yolcu için bağımsız sıcaklık kontrolü sağlarken, ikinci sıradaki havalandırma ızgaraları arka koltukta seyahat eden yolculara hava kalitesi ve sıcaklığı konforlu bir şekilde sunuyor. Ayrıca 50W gücündeki kablosuz hızlı şarj ve ön koltuklardaki C-Tipi USB bağlantısı sürücü ve yolcuların şarj gereksinimini kolaylıkla karşılıyor. Bunun dışında merkezi kontrol ekranı aynı zamanda şarj süreçlerini de göstererek akıllı teknolojinin getirdiği konforu bir üst seviyeye taşıyor. Çevrim dışı sesli etkileşim işlevi, farklı ülkelerdeki kullanıcıların dünya standartlarını karşılayan Chery TIGGO 7 ailesi modelleriyle daha rahat bir sürüş deneyimi yaşamasına olanak sağlıyor.

Tüm test koşullarını başarıyla tamamladı!

Chery TIGGO 7 ailesi ayrıca yoğun soğuktan yüksek sıcaklıklara kadar farklı ve aşırı ısı testlerine tabi tutuldu. TIGGO 7, soğuk test için aracın çalışma performansını, ısıtma verimliliğini ve aşırı düşük sıcaklık koşulları altında güç sisteminin stabilitesini teyit etmek üzere -30 santigrat dereceye kadar düşük sıcaklıklara sahip yüksek rakımlı bölgelere gönderildi. Yüksek sıcaklık testi ise sıcak yaz aylarının sürüş ortamını sağlamak üzere Orta Doğu'nun çöl bölgelerinde gerçekleştirildi. Testin bu aşaması, motorun soğutma sistemini, klima soğutma verimliliğini ve malzemelerin yüksek sıcaklık altındaki dayanıklılığını incelemeye odaklandı. Chery TIGGO 7 ailesi, tüm bu hassas testler sayesinde küresel bir SUV ürünü olarak çok yönlü becerilerini tam anlamıyla kanıtlayarak üstün çevresel uyum ve güvenilir bir performans sergiledi.

TIGGO ailesinin satış lideri TIGGO 7, 2016 yılındaki ilk lansmanından bu yana çekici görünümü, üstün performansı ve kalitesiyle kendi segmentinde itibar kazandı. Küresel kullanıcıların öncelikli SUV tercihi olan TIGGO 7 model ailesi, Türk kullanıcılarının ihtiyaçlarına daha da odaklanarak, küresel modellerin standartlarını sürekli olarak yineleyip geliştiriyor ve SUV dünyasında yeni standartlar belirliyor. Böylece TIGGO 7 ailesi, konforla birlikte teknoloji arayan ve aileye değer veren Türk kullanıcılara en iyi sürüş deneyimini sunuyor.


ABONE OL
Renault Nisan