Dolar $
33.09
%0.03 0.01
Euro €
36.29
%0.16 0.06
Sterlin £
42.98
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
4297.51
%-0.03 -1.42
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Çarşamba 17 Temmuz 2024 18:00

CHERY, PARİS OYUNLARI İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Çin'in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, yaklaşan Paris Oyunları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Chery, Paris Oyunları için hazırlıklarını sürdürüyor

Chery'nin küresel spor yıldızlarıyla yaptığı iş birlikleri, Paris Oyunları yaklaşırken büyük ilgi görüyor. Chery, Cezayir Bisiklet Federasyonu, 2022 Dünya U20 400 metre Şampiyonu Lythe Pillay, iki kez Güney Afrika Ulusal Şampiyonu Zakithi Nene, Katarlı halterci Fares Hassouna ve Kolombiyalı futbolcu Angela Baron ile ortaklıklar kurarak dikkatleri üzerine çekti.

Ayrıca bu çekici iş birlikleri, Chery'nin uluslararası spor etkinliklerine olan bağlılığını ve sporcuların hayallerine verdiği desteği gözler önüne seriyor. Endonezya'da Chery, Badminton yıldızı Fajar ile iş birliği yaptı. Bu iş birliğiyle ilgili heyecanını dile getiren Fajar, “Chery'nin desteğiyle gelecekteki yarışmalarda en iyi performansımı sergileyeceğimden eminim. Ayrıca, Chery ile daha fazla genci sportif hayallerini gerçekleştirme konusunda teşvik etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

Kosta Rika'da ise Chery, 1906 yılında kurulan tarihi Cartagines futbol takımı ile ortaklık kurdu. Cartagines, Kosta Rika futbolunun köklü ve güçlü ekiplerinden biri olup, Kosta Rika Birinci Ligi'nde dört kez şampiyonluk kazanmış özel bir takım. Bu yılın şampiyonluğu için güçlü bir aday olan Cartagines ile Chery arasındaki iş birliği, takıma önemli bir marka desteği sağlamanın yanı sıra Chery'nin spora olan uzun vadeli bağlılığını ve tutkusunu da gözler önüne seriyor.

Irak'ta da Chery, tanınmış futbolcu Amjad Atwan ile bir ortaklık kurdu. Üstün yetenekleri, azmi ve zafer arzusu ile bilinen Amjad Atwan, sahada kalıcı bir iz bırakmasıyla biliniyor. Chery ve Amjad Atwan arasındaki bu özel iş birliği, Chery'nin küresel stratejisinde önemli bir adım olmasının yanı sıra, Amjad Atwan'ın başarılarını da takdir ediyor ve Chery, Amjad Atwan ile daha fazla olasılığı keşfetmeyi ve futbol ruhunu otomotiv kültürüyle birleştirerek dünya genelindeki tüketicilere daha heyecan verici bir marka deneyimi sunmayı bekliyor.

Chery, bütün bu iş birliklerinin yanı sıra Malezya Ulusal Spor Konseyi ile iş birliği yaparak ilham verici bir teşvik programını da başlattı: Paris Oyunları’nı kazanan sporculara Chery araçları hediye edilecek. Altın madalya kazananlar yedi koltuklu Chery TIGGO 8 PRO, gümüş madalya kazananlar Chery’nin elektrikli araç ürün ailesinden bir model ve bronz madalya kazananlar ise Chery TIGGO 7 PRO ile ödüllendirilecek. Bu arada, Chery'nin girişimleri Ekvador'da da devam ediyor.

Chery, Ekvador Ulusal Olimpiyat Komitesi’ni destekleyerek ülkenin sporcularına kapsamlı bir destek sağlama, Paris Oyunları'nda üstün başarılar elde etmelerine yardımcı olma ve birlikte zafer için mücadele etme sözü veriyor.

Öte yandan Chery, Kuveyt Olimpiyat Komitesi ile de stratejik bir ortaklık kurdu. Chery, Kuveytli sporculara en iyi performanslarını sergileyebilmeleri ve potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilmeleri için yüksek kaliteli spor ekipmanları ve koruyucu donanımlar sağlayacak. Chery, sporcuların şampiyonluk hayallerini sürekli olarak somut eylemlerle destekliyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR