Dolar $
33.06
%-0.23 -0.07
Euro €
35.74
%-0.37 -0.13
Sterlin £
42.41
%-0.61 -0.26
Çeyrek Altın
4250.38
%-0.43 -18.04
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 01 Ağustos 2024 15:01

CHERY, PARİS MARKA GECESİ'NDE KÜRESEL KULLANICILARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Çin'in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, Paris Marka Gecesi'ne ev sahipliği yaptı.

Chery, Paris Marka Gecesi'nde küresel kullanıcıları ile bir araya geldi

Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Chery, romantizm ve sanatsal yönleriyle bilinen Paris'te önemli bir “Marka Gecesi”ne ev sahipliği yaptı. Malezya’dan, Avustralya’dan, Ekvador’dan, Cezayir’den, Meksika’dan ve diğer ülkelerden katılım sağlayan Chery kullanıcıları gecede bir araya geldi.

Perruche restoranında düzenlenen etkinlikte Chery'nin üst düzey yöneticileri, küresel Chery kullanıcılarına en içten şükranlarını sundu.

Chery yöneticileri bir kez daha markanın kullanıcılara üstün ürün ve hizmetler sunma konusundaki bağlılığını ve kullanıcı odaklı yaklaşımını vurguladı. Ayrıca Chery, küresel kullanıcı deneyimini geliştirmek üzere sürekli yeniliğe kendini adamış durumda. Bununla birlikte Chery kullanıcılarına sunulan özel hediyeler geceyi renklendirdi. 

Kutlamalar devam ederken, kullanıcılar Chery araçları ile dağları ve denizleri aşarak yaptıkları yolculukların hikayelerini ve hayatlarıyla ilgili önemli anıları paylaştı. 

Sanatsal açıdan ortak-yaratıma odaklanan özel bölümde, yerel bir sanatçı, Chery'nin marka felsefesini yorumlamak ve ona uyum sağlamak için Fransa'daki deneyimlerinden ilham aldı. Sanatçı, Chery'nin ‘aile, arkadaşlık, çevre dostu ve teknoloji’ gibi değerlerini Paris'in romantik özellikleriyle yaratıcı bir şekilde birleştiren bitmemiş bir tablo sergiledi.

Sanatçı, sanat ve marka gücü arasındaki uyumlu sinerjiyi göstermek ve Paris Marka Gecesi'ne unutulmaz bir dokunuş katmak üzere birkaç Chery kullanıcısını sanat eserini birlikte yaratmaya ve tamamlamaya davet etti.

Sanatsal ortak-yaratım bölümünün ardından kullanıcılar değerli anları ölümsüzleştirmek üzere ikonik Eyfel Kulesi'ne çıktı.