Dolar $
33.09
%0.27 0.09
Euro €
36.05
%0.13 0.04
Sterlin £
42.89
%0.1 0.04
Çeyrek Altın
4242.6
%1.01 41.99
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | DÜNYA Perşembe 11 Temmuz 2024 13:01

CGTN ANKETLERİ: ÇİN'DEKİ REFORM VE DIŞA AÇILMA DÜNYAYA FIRSAT SUNDU

Çin Medya Grubu'na (CMG) bağlı Çin Global Televizyon Ağı (CGTN) tarafından kısa süre önce dünya genelinde düzenlenen anketlerin katılımcıları, Çin'de nitelikli büyüme başarılarını yüksek takdirle değerlendirirken, Çin'in reform ve dışa açılmayı daha da genişletip dünyaya daha fazla fırsat getireceğini ümit ettiklerini açıkladı.

CGTN anketleri: Çin'deki reform ve dışa açılma dünyaya fırsat sundu

Çin Medya Grubu’na (CMG) bağlı Çin Global Televizyon Ağı (CGTN) tarafından kısa süre önce dünya genelinde düzenlenen anketlerin katılımcıları, Çin’de nitelikli büyüme başarılarını yüksek takdirle değerlendirirken, Çin’in reform ve dışa açılmayı daha da genişletip dünyaya daha fazla fırsat getireceğini ümit ettiklerini açıkladı.

Anketlere katılanların yüzde 80.3’ü, Çin ekonomisinin büyüme potansiyelinin büyük olduğuna işaret ederek, Çin ekonomisinin dünyaya daha fazla yarar getireceğini savundu. Anketlere katılanların yüzde 85.2’si, Çin ekonomisinin uzun vadede iyiye doğru istikrarlı ilerleme eğilimini olumlu bulduklarını kaydetti. Anketlere katılanların yüzde 79.6’sı, Çin’in küresel ekonomik büyümeye sağladığı katkıyı yüksek takdirle değerlendirdi. Anketlere katılanların yüzde 81.9’u, Çin’in fırsatlarla dolu bir ülke olduğuna işaret ederek, Çin’in gelişmesinin dünyaya sürekli olarak fırsatlar getireceğini savundu.

Yukarıdaki veriler, CGTN tarafından başlatılan üç küresel ankete dayanmaktadır. Bu anketler, ABD, İngiltere, Fransa, İspanya ve Avustralya gibi gelişmiş ülkeler ile Güney Afrika, Brezilya, Tayland ve Mısır gibi gelişmekte olan ülkelerden katılımcıları kapsamaktadır. Anketlere toplam 15 bin 37 kişi katıldı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR