Dolar $
33.92
%-0.48 -0.16
Euro €
37.58
%-0.18 -0.06
Sterlin £
44.6
%-0.37 -0.16
Çeyrek Altın
4459.77
%-0.48 -21.24
SON DAKİKA
GÜNDEM Pazartesi 02 Eylül 2024 14:39

ÇEVRİM İÇİ MAĞAZASINA ÖZEL İNDİRİM FIRSATI

LG Electronics Türkiye'nin seçili model klima ve hava temizleyicilerine özel kampanyası devam ediyor.

Çevrim içi mağazasına özel indirim fırsatı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 30 Eylül'e kadar geçerli kampanya kapsamında, LG'nin çevrim içi mağazası üzerinden 12 bin, 18 bin veya 24 bin BTU'luk (İngiliz Termal Birimi) "LG UV Artcool" ya da 9 bin, 12 bin veya 18 bin ve 24 bin BTU'luk "LG UV Sirius" model klimalarından alan tüketicilere özel indirimler sunuluyor.

LG UV Artcool ve LG UV Sirius klimalar şık tasarımlarıyla bulunduğu yeri güzelleştirirken, sağladığı serin, ferah ve temiz hava ile kullanıcıların yaz aylarını keyifle geçirmesini sağlıyor. "DUAL Inverter Compressor" teknolojisiyle verimli, daha hızlı, dayanıklı, daha sessiz çalışan TUV onaylı LG inverter klimalar, yüzde 70'e kadar daha fazla enerji tasarrufu sunuyor.

LG klimaları, "UVnano" teknolojisiyle rüzgar üreten fanın ve havanın temiz kalmasına yardımcı olurken otomatik temizleme özelliğine sahip ürünler, her zaman temiz kalmasını sağlamak için klimanın içindeki nemi otomatik olarak kurutuyor.

- LG’nin online mağazasına özel kampanya

Seçili model "LG PuriCare Hava Temizleme Cihazı" alan tüketiciler de indirim fırsatından yararlanabiliyorlar. LG PuriCare 360 Hava Temizleyici, "H13 HEPA Safe Plus Filtre" ve yıkanabilir "Safe Plus 6’lı" paket ön filtre kampanya kapsamında olan ürünler arasında yer alıyor.

HEPA filtresi ve havadaki alerjenlerin yüzde 90'ından fazlasını ortadan kaldıran astım ve alerji dostu olan hava temizleme çözümü "LG PuriCare360 Hava Temizleyici", ferah ve taze havayı 7,5 metreye kadar ileten "Clean Booster" özelliğiyle bulunduğu her ortama temiz ve taze hava sağlıyor.

Endüstriyel hava kirliliği, toz ve kötü kokular nedeniyle bozulan iç mekan havasını temizleyen ürün, sağlıklı bir ortam yaratılmasına yardımcı oluyor. "LG PuriCare360 Hava Temizleyici", benzersiz arıtma yöntemi ve olağanüstü çoklu filtre sistemi ile çok ince toz ve alerjenlerin de dahil olduğu 0,3 mikrona kadar olan partiküllerin yüzde 99,97'sini yakalayabiliyor. Ayrıca, kötü koku ve zararlı gazları da yok ediyor.

Klima ve hava temizleyiciler de dahil LG markalı tüm iklimlendirme ürünleri "LG ThinQ" uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor. Kullanıcılar, evde olmadıkları sırada bile evlerinin havasını diledikleri gibi temizleyebiliyor, diledikleri serinliğe getirebiliyor, uygulama üzerinden enerji tüketim durumunu izleyebiliyorlar.