Dolar $
32.96
%0.36 0.12
Euro €
35.26
%0.03 0.01
Sterlin £
41.67
%0.06 0.02
Çeyrek Altın
4001.83
%-0.01 -0.41
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 19 Haziran 2024 12:58

CEMİYETİN TATİL ROTASI EGE OLDU

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Kurban bayramı tatili için rotalarını Ege sahillerine çevirdi.

Cemiyetin tatil rotası Ege oldu

Bodrum, Çeşme, Göcek, Antalya gibi Türkiye'nin gözde tatil yöreleri, iş ve cemiyet hayatı tarafından sıkça ziyaret edilen destinasyonlar arasında yer aldı. Ünlü simalar tatillerini  otellerde, özel villalarında ve teknelerinde tatilin keyfini çıkarırken iş yorgunluğunu da atmış oldular. 

1-Bodrum’da yaşayan iş insanı Polat HKC Yapı’nın Başkanı Alptekin Polat her bayramda olduğu gibi bu bayramda Bodrum Ramada otelde geleneksel bayram kahvaltısı düzenleyerek aile fertlerini ve yakın dostlarını bir araya getirerek bayram pozu verdiler. 

2- Kadın giyim markası Suwen'in ortağı Ali Bolluk Göcek’te yeni doğan bebeği Sare ile birlikte bayramın ilk günü bu pozla dostlarının bayramını kutladı. 

3-Göcek’te yeni açtığı Pier 21’de Bayramı dostları ve eski eşi Aslı Gümüşel Şen, çocukları Berke ve Batu ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak Bayramın keyfini çıkarıyorlar. 

 4- Ünlü giyim markası Vakko’nun ortağı Cem Hakko bayramın ilk günü torunları ile vakit geçirmeyi tercih etti.

5- Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın eşi Öznur Yakın  bayramın ilk günün İstanbul'da aile büyüklerini ziyaret ettikten sonra Göcek'teki teknelerine geçtiler

6- Yeme içme sektörünün başarılı markası Midpoint’in ortaklarından Ayhan Çarıkçılar’ın eşi Ebru Çarıkçılar oğlu Eren ile tatil rotasını önce Yunan Adalarına ardından da Bodrum'a çeviren isimler arasındaydı. 

 7- Acar Şirketler Topluluğu Başkan Vekili Erdinç Acar bayramda tatil rotasını Bodrum’a çeviren isimlerden. Erdinç Acar Bodrum'da demirli teknesinde babası İsmet Acar ve çocukları ile aile pozu verdi. 

8- Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz yurtdışındaki işlerine ara vererek Bayramı Göçek’te ailesi ve dostları geçirmeyi tercih eden isimler arasındaydı. Bayram mesajını teknesinde eşi ve çalışan personeli ile birlikte bu pozla dostlarının bayramını kutladı.

9- Kosifler Oto Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kosif tatil rotasını Göçek’e çeviren isimler arasındaydı. Eşi ve çocukları ile birlikte Göcek'te teknede tatil geçirmeye tercih eden Selim Kosif bayram mesajını ailecek verdiği poz ile paylaştı. 

10- Atasay'ın patronu  Cihan Kamer ise Bayramı Göcek'te teknede karşılayan isimler arasındaydı eşi Çiğdem Kamer ve oğlu Atasay, kızı Simay ve çalışan personeli ile böyle bayram pozu verdiler. 

11- Türkiye’nin başarılı Turizm acentası Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar kardeşi Mert Vardar ile birlikte tatil rotalarını Bodruma çevirdiler. Bodrum’da bulunan anne ve babalarını ziyaret eden Vardar kardeşler bayram mesajını aile pozu paylaşarak verdiler. 


12-Ünlü Siyasetçi Aydın Ayaydın bayram tatilinin Bodrum’daki yazlığında AKP Milletvekili kızı Derya Ayaydın diğer kızı Pınar Ayaydın Talay ve torunları ile geçirmeyi tercih etti. Ailecek bayram yemeği pozu ile herkesin bayramını kutladı. 

 

13- Tezmarin genç patronu Ralf Tezman yoğun iş temposundan kaçarak Bayram rotasını Göçek”e çeviren isimler arasında. Eşi ile birlikte bol bol denize girip güneşlenen Ralf Tezman bu pozu ile dostlarının bayramını kutladı. 

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR