Dolar $
32.18
%0.03 0
Euro €
35.05
%-0.03 -0.01
Sterlin £
40.87
%-0.2 -0.08
Çeyrek Altın
4049.52
%0.18 7.25
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Gastronomi Çarşamba 01 Mayıs 2024 12:16

ÇEK YEMEK FESTİVALİ'NİN İLKİ MİDPOİNT'TE YAPILDI

Çek Cumhuriyeti'nin İstanbul Başkonsolosluğu, Çek Yemek Festivali ile Türkiye'de bir ilke imza atarak iki ülke arasındaki kültürel alışveriş ve mutfak araştırmalarında yeni bir sayfa açtı. Geçtiğimiz hafta Çekya Başkonsolosu Bayan Olga Hajflerova'nın ev sahipliğinde Midpoint Nişantaşı'nda düzenlenen Çek Yemek Festivali'nde İstanbullularla buluştu.

Çek Yemek Festivali'nin ilki Midpoint'te yapıldı

Midpoint’in ortaklarından Numan Çarıkçılar festival boyunca kusursuz hizmet ve lezzet sunarak halka açık üç gün süren lezzet festivali, geleneksel Çek yemeklerinin yanı sıra Çek şefler Ondřej Kněz, Vladimír Sehnal ve Dagmar Kotrbova tarafından hazırlanan leziz tatlılar ve şarküteri ürünlerini denemek için kaçırılmayacak bir fırsat sundu. Festivalde birbirinden leziz yemeklerin yanı sıra, İstanbulluların damak zevkini tatmin edecek geleneksel içecek seçenekleri de yer aldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği festival, büyük ilgi gördü. Konuklar, Çekyalı yetenekli müzik grubu Ticho de Pre Cupe Band'in benzersiz canlı performansı da dahil olmak üzere müzik ve dansla dolu muhteşem bir gecenin tadını çıkardılar.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR