SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 21 Eylül 2024 02:27

CARREFOURSA ESNAF VE GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI

CarrefourSA, Türkiye'nin dört bir yanında esnaf ve girişimcilerle buluşarak bayilik sistemini güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Bayilik Buluşmaları'nın son durağı Ankara oldu. CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi Bulut Batum "Ankara başta olmak üzere çevre illerde yatırımlarımıza devam ederek bayi ağımızı büyütürken, yerel ekonomi ve istihdama katkı sunarak büyüyeceğiz" dedi.

CarrefourSA esnaf ve girişimci buluşmaları

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki olan CarrefourSA, Türkiye perakende sektörünün önde gelen markalarından biri. 64 ilde 1,200’e yakın mağaza ve 15,000 kişilik kadrosu ile tüketicilere kaliteli ürünler sunan CarrefourSA, küçük esnaf ve girişimcilere sunduğu bayilik sistemiyle de dikkat çekiyor. Bugüne kadar 470’den fazla bayiye ulaşarak, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde esnafı desteklemek ve güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Çay Yolu CarrefourSA Lezzet Arası’nda gerçekleştirilen buluşmada, potansiyel bayi ve girişimcilerle bir araya gelen Batum, CarrefourSA’nın bayilik sisteminden ve yatırımlarından bahsetti. “Bu sistemle esnaf ve girişimcileri CarrefourSA güvencesiyle ticaret yapmaya davet ediyoruz. Bayilik sistemi için giriş ücreti talep etmiyoruz; bu sayede yerel esnafın ailemizin bir parçası olmasını sağlıyoruz” diye ekledi.

Batum, Türkiye’nin dört bir yanında organize gıda perakendeciliğinin güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizerek “Sürdürülebilir bir büyüme için yerel esnaf ve girişimcilerle iş birliği içinde çalışmamız çok önemli. 2020 yılında başlattığımız bayilik sistemi, bu hedef doğrultusunda attığımız büyük bir adım” dedi. 

CarrefourSA’nın bayilik sistemi, esnaf ve girişimcilerin CarrefourSA’nın sektör tecrübesi ve Sabancı markasının gücünden faydalanmasını sağlıyor. Batum, bu sistemin en avantajlı yanlarından birinin, girişimcilerin güçlü bir destek alarak işlerini büyütmeleri olduğunu ifade etti. “Bayilerimize sunmuş olduğumuz büyük satın alma gücü, lojistik ağımız ve pazarlama desteğimizle, bölgedeki esnaf ve girişimcilerin rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Ankara ve çevre illerde bayilik potansiyelinin büyük olduğunu vurgulayan Batum, “2020 yılından bu yana 61 ilde 470’den fazla esnaf ve girişimci sistemimize dahil oldu. Bu bayilerin yaklaşık %60’ını kadın bayilerimiz oluşturuyor. CarrefourSA bayisi olmak isteyen esnaf ve girişimcilerden herhangi bir giriş ücreti almadığımız bu sistemin, ekonomik olarak önemli bir katkı sağladığına inanıyoruz” diye ekledi.