Dolar $
33.69
%0.14 0.05
Euro €
37.15
%0.43 0.16
Sterlin £
43.7
%0.66 0.29
Çeyrek Altın
4450.19
%2.23 95.69
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cumartesi 17 Ağustos 2024 02:47

CAM AMBALAJ SEKTÖRÜNDE BİR İLKE İMZA ATTI

Gürok Grup'un cam ambalaj sektöründe faaliyet gösteren markası GCA , RINA sertifikasyon kuruluşu ve Dr. Atila Tunaboylu tarafından gerçekleştirilen habersiz denetim sonucunda, 'AA+' sertifikasını almaya hak kazandı. BRCGS denetiminden alınabilecek en yüksek derece olan sertifikayı alan GCA, bu sertifikanın cam ambalaj sektöründe Türkiye'deki ilk sahibi oldu.

Cam ambalaj sektöründe bir ilke imza attı

2015 yılından bu yana cam ambalaj sektöründeki yenilikçi ürün yelpazesini, geleceği şekillendiren teknolojileri ile iş ortağı olarak gördüğü müşterileriyle buluşturan GCA, yenilikçi ürünleri, yeni yatırımları, Ar-Ge ve sürdürülebilirlik çalışmaları yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Son olarak, bir tesisin gıda güvenliği ve hijyeni standartlarına uygun ürünler ürettiğini gösteren en yüksek derece AA+ sertifikasına layık görülen GCA, bu sertifika ile cam ambalaj sektöründe Türkiye’de bir ilke imza attı.

“Üstün gıda güvenliği ve hijyen standartlarımızı gururla sürdürüyoruz”

Sertifikaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret, “GCA olarak, müşterilerimize en güvenilir ve hijyenik ambalajı sunmak amacıyla çalışmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda, 22-23-24 Temmuz 2024 tarihlerinde, RINA sertifikasyon kuruluşu ve Dr. Atila Tunaboylu tarafından gerçekleştirilen habersiz denetim sonucunda, en yüksek derece AA+ ile Türkiye’de bu kapsamda sertifikalandırılmış ilk cam ambalaj firması olarak denetim sürecimizi tamamladık. Küresel Gıda Güvenliği Girişimi (GFSI) tarafından tanınan ilk standart olan BRCGS Ambalaj Malzemeleri Küresel Standardı, bir tesisin gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uygun ürünler ürettiğini ve gelişmiş kalite yönetim sistemleri ile iş süreçlerini yönettiğini gösterebilmesine yardımcı olan bir sertifikadır. Bu sayede, Türkiye’de bu derece ile sertifikalandırılmış ilk cam ambalaj firması olduk. Üstün gıda güvenliği ve hijyen standartlarımızı gururla sürdürüyoruz.” diye konuştu.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250