Dolar $
32.43
%-0.13 -0.04
Euro €
34.89
%0.33 0.11
Sterlin £
40.87
%0.5 0.2
Çeyrek Altın
3947.83
%-0.94 -37.12
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Teknoloji Cumartesi 20 Nisan 2024 07:00

CALL OF DUTY: WARZONE VE DİABLO IV İÇİN HAZIR

NVIDIA'nın en son Game Ready Sürücüsü (552.12), Call of Duty®: Modern Warfare® III ve Call of Duty: Warzone™'un 3. Sezonu ile Diablo IV'ün ışın izleme güncellemesi için sistemleri hazır hale getiriyor. Bunların hepsi NVIDIA DLSS 3 ile hızlandırılıyor ve NVIDIA Reflex desteğini de alıyor.

Call of Duty: Warzone ve Diablo IV için Hazır

Call Of Duty için Oyuna Hazır Olun ve Rekabet Avantajı için Reflex’i Kullanın

Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone oyuncuları 3. Sezona şimdi başlıyor. Sezonun başrolünü Call of Duty: Warzone'da çok beklenen Rebirth Island'ın geri dönüşü oluşturuyor. Hayranların favori haritasında, yaşanacak deneyimin dinamiklerini değiştirecek tüm yeni oyun özellikleri bulunuyor.

Call of Duty: Warzone'da DLSS 3, kare hızlarını ortalama %55'e kadar artırarak CPU sınırlarını aşan performansı yükseltiyor ve oyuncuların en hızlı monitörlerde mevcut en yüksek yenileme hızlarında çalışmasını sağlayarak hareket netliğini, hedef yanıtını ve düşman oyuncuları görme hızını artırarak onlara rekabet avantajı sağlayabiliyor.

GeForce RTX oyuncuları, ekranlarının maksimum yenileme hızını aştığını fark ettiklerinde, NVIDIA DLSS ile aynı yapay zeka teknolojisini kullanan NVIDIA DLAA'yı etkinleştirerek yerel çözünürlüklerde görsel doğruluğu artırabiliyor. 

Ayrıca GeForce oyuncuları NVIDIA Reflex'i etkinleştirebiliyor. Oyunu değiştiren bu teknoloji, GeForce ekran kartları ve dizüstü bilgisayarlarda sistem gecikmesini azaltarak eylemlerin daha hızlı gerçekleşmesini sağlıyor, çok oyunculu maçlarda rekabet avantajı kazandırıyor ve tek oyunculu oyunları daha duyarlı ve keyifli hale getiriyor.

NVIDIA Reflex, Eylül 2020'deki ilk çıkışından bu yana 100'den fazla oyunda sistem gecikmesini azalttı ve GeForce oyuncularının %90'ından fazlası Reflex desteğini etkinleştirdi. Call of Duty: Modern Warfare IIICall of Duty: Warzone ve Overwatch 2 gibi en iyi 10 rekabetçi nişancı oyunundan 9'u Reflex desteğine sahip. Sadece 2023 yılında GeForce oyuncuları, Reflex'in yenilikçi sistem gecikmesini azaltan teknolojisi sayesinde en sevdikleri oyunları 10 milyar saatten fazla oynadı.

Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone'da sistem gecikmesi %28'e kadar azaltılarak oyun daha da duyarlı hale getirildi.

Diablo IV'ün Işın İzleme Güncellemesi

Yeni sürücü, Diablo IV'ün yeni ışın izleme güncellemesinde en uygun deneyimi sunuyor. Bu güncelleme, ışın izli yansıma ve ışın izli gölge desteğini tanıtıyor. DLSS 3 kullanarak, Diablo IV'de 4K çözünürlükte ortalama olarak performans, ışın izleme ve diğer tüm ayarlar en üst seviyedeyken bile 3.1 kat artıyor. Dünyanın en güçlü oyun GPU'su olan GeForce RTX 4090'da, oyuncular 144 kare/saniyede çalışan en iyi grafiklerle kesin deneyimin tadını çıkarabiliyor. Yeni çıkan GeForce RTX 4080 SUPER ve GeForce RTX 4070 Ti SUPER 100 FPS'yi aşıyor, GeForce RTX 4070 ve GeForce RTX 4070 SUPER ise rahatlıkla 60 FPS'nin üzerine çıkıyor.

ABONE OL