SON DAKİKA
GÜNCEL Çarşamba 04 Eylül 2024 02:22

CA, EĞİTİCİ WEBİNARLAR GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Türkiye'de cam ambalaj sektörünün öncülerinden olan GCA "Doğaya Dost Olmak İçin Ambalajın Cam Zamanı" başlığıyla üçüncü webinarını 18 Eylül'de gerçekleştirecek. GCA Pazarlama İletişimi Yöneticisi Didem Küsmez ve GCA İş Güvenliği ve Çevre Yöneticisi Emre Avcı moderatörlüğünde, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Genel Sekreteri (SKD Türkiye) Konca Çalkıvik ve ÇEVKO Vakfı Genel Sekreteri Mete İmer'in katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte, cam ambalajın geri dönüşümdeki önemi konuşulacak.

CA, eğitici webinarlar gerçekleştirmeye devam ediyor

2015 yılından bu yana cam ambalaj sektöründeki yenilikçi ürün yelpazesini, geleceği şekillendiren teknolojileri ile iş ortağı olarak gördüğü müşterileriyle buluşturan GCA, üçüncü webinar oturumunu 18 Eylül Çarşamba günü düzenleyecek. Cam ambalajın geri dönüşümdeki öneminin tüm detaylarıyla ele alınacağı webinarda; camın çevreye sağladığı faydalar ve geri dönüşümün kirlilik azaltımına etkileri tartışılacak.

“Bu etkinlikler, çevresel kirliliği önleme çabalarımızda kritik bir rol oynuyor”

Gerçekleştirilecek webinara ilişkin değerlendirmelerde bulunan GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret, "Doğaya olan sorumluluğumuzu yerine getirmek ve daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için ambalaj tercihlerimiz büyük önem taşıyor. Bu kapsamda gerçekleştireceğimiz 'Doğaya Dost Olmak için Ambalajın Cam Zamanı' başlıklı webinarımızda, deniz, hava ve diğer su kaynaklarımızı korumanın yollarını tartışacağız. Camın sonsuz kez geri dönüştürülebilme özelliği, onu çevreye en az zarar veren ve ekosistemlerimiz için en iyi seçeneklerden biri haline getiriyor” dedi.