Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.05
%0.14 0.05
Sterlin £
42.95
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
4242.83
%1.02 42.21
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNDEM Pazartesi 15 Temmuz 2024 13:00

BÜYÜKKILIÇ: 15 TEMMUZ DARBECİLERİN KARANLIĞINDAN DEMOKRASİMİZİN AYDINLIĞINA ÇIKTIĞIMIZ GÜN

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyükkılıç: 15 Temmuz darbecilerin karanlığından demokrasimizin aydınlığına çıktığımız gün

Büyükkılıç mesajında, demokrasiye yönelik 15 Temmuz 2016 tarihinde darbecilerin haince girişimlerinin, Aziz Türk Milleti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekilerin azim ve kararlılığı ile akamete uğradığını ifade ederek “15 Temmuz, darbecilerin karanlığından demokrasimizin aydınlığına çıktığımız gündür” dedi.

Türkiye’nin büyük bir tehlikeyi atlatarak, vatandaşların, demokrasisine, ülkesine ve liderine sahip çıktığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Güzel Türkiye’miz, o gece tarihinde görülmemiş bir ihanete ve saldırıya uğramış, kendi topu, tüfeği, uçağı, bir grup hain tarafından kendisine doğrultulmuş vaziyette mücadelesini vatandaşları tarafından yapmıştır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile topyekûn sokaklara, meydanlara çıkan vatandaşlar, canını ortaya koyarak demokrasisine, egemenliğine ve vatanına sahip çıkmış, destan yazmıştır. Şükürler olsun bu onurlu duruş, bu kutsal mücadele, Allah’ın yardımı ile o karanlık gecenin sonunda aydınlığa bürünmüş, aziz şehitleri ve şanlı gazileri ile demokrasi ve vatan cephesi düşmemiştir. Kaybeden ve zelil olan hainler olmuştur” diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR