SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
SAĞLIK Pazar 27 Ekim 2024 14:29

BÜTÜNSEL SAĞLIK YÖNETİMİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR İYİLİK, SAĞLIK

Sağlıklı bir yaşam sürmek için, bütünsel sağlık anlayışının temel prensiplerini zihinsel, bedensel ve ruhsal dengenin gücünü benimsemek büyük önem taşıyor.

Bütünsel Sağlık Yönetimi ile  sürdürülebilir iyilik, sağlık

Bütünsel sağlık yaklaşımı, bedenin fiziksel işleyişini olduğu kadar, ruhsal ve zihinsel sağlığı da dengede tutmanın önemini vurguluyor. Bu yaklaşım, bireylerin sağlığına çok yönlü bir bakış açısıyla yaklaşarak stres yönetimi, beslenme, hareket etme, uyku düzeni ve duygusal iyilik hali gibi unsurları bir araya getiriyor.

Bütünsel sağlık yönetimini fiziksel ve dijital olarak birlikte sunan, Türkiye’nin ilk ve tek Super App’i Acıbadem LifeClub, sağlığı tek bir noktadan yönetme imkanı veriyor.

Önleyici tıp yaklaşımı odağında bütünsel sağlık yönetimi yaptıklarının altını çizen Acıbadem LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Genel Müdürü Elif Elkin, “LifeClub, Türkiye’nin ilk ve tek bütünsel sağlık yönetim sistemi; fijital bir ekosistem. Acıbadem Sağlık Grubu’nun yüksek kalite standartları ve güvenilir uzman kadrosunun gücüyle birey ve kurumların sağlıkla ilgili ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılamalarını sağlıyoruz. Sağlıkla ilgili ihtiyaç duyacağınız hizmet ve ürünlere ulaşmak için uygulamayı indirip ücretsiz üye olmak yeterli oluyor” dedi.

Sağlığınızı Kim Yönetiyor?

Elif Elkin, bütünsel sağlık yönetimi konusunda bilicin giderek arttığına da vurgu yaptı: “Acıbadem LifeClub’ın sunduğu hizmetlerle sağlığınızı ister uzmanların takibinde isterseniz kendi oluşturacağınız programlarla siz yönetebiliyorsunuz. Bizden hizmet alan üyelerimizin datalarından yola çıkarak, bütünsel sağlık yönetimi konusunda Türk insanın sağlığını daha bilinçli bir şekilde yönetmeye başladığını söyleyebilirim.

2024 yılının son çeyreğine kadar uygulama kullanım datalarından elde edilen sonuçlardan yola çıkarak, insanların sağlığını bütünsel olarak yönetmenin faydalarını gördüğünü söyleyebiliriz. LifeClub üyeleri, uzmanlar tarafından hazırlanan algoritmaların yardımıyla kendi oluşturdukları hareket, diyet, wellness programlarıyla sağlıklarını yönetebiliyorlar. Uzman hekim rehberliğinde sağlıklarını birlikte yönettiğimiz sağlık üyeliklerimizin yanı sıra, insanların uygulamamız içerisinde yer alan ücretsiz olarak oluşturulabilen hareket ve diyet programlarını da aktif olarak kullandıklarını görmek sevindirici.”

“Hareket ve Diyet Programları büyük ilgi görüyor”

Elif Elkin, Acıbadem LifeClub’ın çalışma şeklini de şöyle anlattı: “Bütünsel sağlık yönetimi uygulamamamızı indiren 150.000’i aşkın kişinin, yaklaşık %20’sinin hareket, %35’inin de diyet programlarını oluşturduklarını ve düzenli olarak uyguladıklarını görmek bizi mutlu ediyor.

LifeClub Wellness, LifeClub Sağlık ve LifeClub Platform adlı 3 temel modülde şekilleniyor.

LifeClub Wellness başlığı altında, üyelerimizin iyi olma hallerini korumak için farklı dijital çözümleri tek bir uygulamada sunuyoruz.

Acıbadem Sağlık Grubu Diyetisyen ekibi rehberliğinde hazırladığımız LifeClub Diyet ile üyelerimiz, kişiye özel bilgiler ve ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendirdiği beslenme programlarını ücretsiz oluşturabiliyorlar. Üyelerimizin kilo yönetimi konusunda uzman diyetisyenlerden yönlendirme hizmeti almaları ya da menü içeriğinin kendilerine gönderilmesi de mümkün.

LifeClub Hareket’te üyelerimiz oluşturabilecekleri hareket programlarını seçimlerine özel hazırlanan videolardan takip edebiliyorlar, antrenman programlarını oluşturabiliyorlar.

LifeClub Blog’da güncel kılavuzlar eşliğinde uzmanlar tarafından hazırlanan bilgilere erişebiliyorlar, makaleler okuyup, videoları izleyip, uzmanlarla gerçekleştirilen “İyilik Sağlık Sohbetleri” podcastlerini dinleyebiliyorlar.

LifeClub Zihin Sağlığı’nda üyelerimiz, uzmanlarla ücretsiz ön görüşmeler yaparak merak ettikleri konuları danışabiliyorlar.

LifeClub Platform modülünden sağlıklı yaşamla ilgili ürün, hizmet ve programları satın alabiliyorlar. Harcama yaptıkça kazanılan LifePara ve sunulan indirimler, ekonomik olarak da avantaj sağlıyor.”

ABONE OL
sabancı detay