Dolar $
34.02
%0.08 0.02
Euro €
38.06
%0.2 0.07
Sterlin £
44.88
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
4501.78
%-0.38 -16.83
SON DAKİKA
Eğitim Salı 27 Ağustos 2024 02:57

BURSLU ÖĞRENCİLER YARARINA ANKARA'DAN İZMİR'E PEDALLAYACAKLAR

Kurtuluş mücadelesinin izlerini sürerek, tarihimize sahip çıkmak ve genç nesillere bu önemli mirası aktarmak amacıyla başlatılan "Kurtuluşun İzinde" projesi, büyük bir heyecan ve kararlılıkla başladı. 25 Ağustos günü Ankara'da II. Meclisin önünden yola çıkan bisikletçileri Türk Eğitim Derneği'nin burslu öğrencileri uğurladı.

Burslu Öğrenciler Yararına Ankara'dan İzmir'e Pedallayacaklar

Proje kapsamında, Kurtuluş Savaşı'nın önemli duraklarını bisikletle ziyaret edecek Türk Eğitim Derneği gönüllüleri, geçmişin izlerini sürerken, aynı zamanda geleceğin teminatı olan gençler için burs kampanyası yürütecek.

 

Projenin Instagram ve YouTube Hesapları Yayında!

Projenin daha geniş kitlelere ulaşması ve gençlerimizin tarih bilinci kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla "Kurtuluşun İzinde" projesine özel Instagram ve YouTube hesapları açıldı. Bu platformlar aracılığıyla, projenin güncel gelişmeleri, ziyaret edilen yerlerin tarihi önemi ve katılımcıların deneyimlerini içeren videolar, fotoğraflar ve yazılar paylaşılacak. Takipçiler, bu mecralar üzerinden projeye dair her türlü detaya ulaşabilir ve tarihe tanıklık eden bu önemli yolculuğun bir parçası olabilirler.

 

Siz de Destek Olun!

"Kurtuluşun İzinde" projesine siz de destek olabilirsiniz. Projenin Instagram ve YouTube hesaplarını takip ederek, paylaşımları yaygınlaştırabilir ve bu önemli yolculuğun bir parçası olabilirsiniz. Ayrıca, bağış kampanyalarımıza katılarak, gençlerin eğitim bursu sağlanmasına katkıda bulunabilirsiniz.