Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.1
%0.24 0.08
Sterlin £
42.89
%0.11 0.04
Çeyrek Altın
4242.67
%1.01 42.05
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Yerel Yönetimler Pazartesi 15 Temmuz 2024 14:00

BURSA'NIN İLK PİCKLEBALL TURNUVASI YAPILDI

Bursa'daki ilk ''Pickleball Turnuvası'', Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilciliği (UPFTT) iş birliğiyle Hüdavendigar Kent Parkı'nda gerçekleştirildi.

Bursa'nın ilk Pickleball Turnuvası yapıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilciliği (UPFTT) iş birliğiyle hazırlanan turnuvaya 60’ın üzerinde sporcu katıldı.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvanın ''Tek Kadınlar'' kategorisinin birincisi Güzide Çakmak, ''Tek Erkekler'' kategorisinin birincisi Polatkan Ayvaz, ''Mix Duble'' birincisi ise Polatkan Ayvaz ve Lara İrtem oldu.

Bursa’daki ilk Pickleball Turnuvasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Gökay Azak, turnuvada şehir içinden ve şehir dışından gelen 60’ın üzerinde sporcunun mücadele ettiğini söyledi. 

UPFTT Başkanı Serap Yücesir, Bursa’da önemli bir organizasyona imza atıldığını belirterek, turnuvaya katkı sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Uludağ Üniversitesi’ne teşekkür etti. Pickleball sporunun oynaması kolay ve eğlenceli bir aktivite olduğunu belirten Yücesir, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR