Dolar $
33.1
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%0.16 0.06
Çeyrek Altın
4255.85
%1.33 55.07
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazar 14 Temmuz 2024 16:00

BURSA'DA KÖRFEZ SEFERLERİ BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi deniz ulaşımını, 'Körfez Seferleri'ni Mudanya'dan başlatarak hayata geçirdi.

Bursa'da Körfez Seferleri başladı

BURULAŞ tarafından Mudanya-Tirilye ve Mudanya-Gemlik-Kumla arasında yapılacak seferlerle, vatandaşlar hem denizin keyfini çıkartarak hem de zamandan tasarruf ederek seyahat edebilecek. 458 kişi kapasiteli modern teknelerle yapılacak deniz ulaşımı, her hafta Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önemli bir eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 2019’da bu konuyu gündeme getirdiklerini, seçim sürecinde kıyılarda yaptıkları ziyaretlerde körfez seferleri için çok fazla talep aldıklarını belirten Başkan Mustafa Bozbey, “Nasip oldu. O da bugünmüş. Vatandaşın seyahat etmesinin yanında her iki ilçede de ekonomik anlamda hareketlilik olacağına, esnafın da bu projeyle yüzünün güleceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güvenli ve daha dirençli bir şehir sunmanın sözünü verdiklerini dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, bunu gerçekleştirmeye devam ettiklerini anlattı.

Bursalıları denizimizin mavisiyle, doğanın yeşiliyle kucaklaştıracak olan Körfez Seferleri’yle hem yerli hem de yabancı turistleri bu bölgelerde ağırlayacaklarını anlatan Başkan Bozbey, gelen misafirlerin kentin farklı yönlerini Bursalılarla birlikte tanıyacağını söyledi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR