Dolar $
32.88
%-0.08 -0.02
Euro €
35.72
%-0.34 -0.12
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4168.82
%0.31 12.54
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Kültür - Sanat - Magazin Salı 23 Temmuz 2024 14:16

BURAK'DAN AŞK AÇIKLAMASI

​Başarılı şarkıcı Buray, önceki akşam Kıbrıs İskele bölgesindeki Grand Sapphire Resort'te sahne aldı. Esra Gürses imzalı şık kombini ile dikkatleri üzerine çeken Buray, yaklaşık 1500 kişinin katıldığı konserde Türkiye ve KKTC bayraklarını bir an olsun elinden bırakmayan misafirlere keyifli bir akşam yaşattı.

Burak'dan aşk açıklaması

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buray, "Bugün Kıbrıs Barış Harekatının 50. yılı, Kıbrıs'ın kaderinin değiştiği gün ve bizim için çok önemli.  Bu günü en güzel duygularımız ile kutlayacağız. Benim için biliyorsunuz Kıbrıs konserleri çok özel kendi memleketim, kendi halkım. Bu akşam burada akrabalarım, yakın dostlarım beni dinlemeye geldi. Harika bir gece olacak"   dedi. 

Babasıyla sık sık sahneye çıkan Buray'a muhabirlerin "Bu akşam babanız da sahnede size eşlik edecek mi? sorusuna "Babam biraz buraya uzak. Kendisi Lefkoşa'da ama biz hep beraberiz. Kendisi benim en büyük destekçim, sırdaşım, her şeyim. Bir şarkı yazdığımda onun fikirleri benim için çok önemli. Kendisi büyük şarkıcı,  yeni bir albüm yaptı. İçinde kendi besteleri de var. Aynı zamanda babamla bir düette yapacağız." cevabını verdi. 

Yeni şarkısı hakkında da konuşan Buray, "Harika bir şarkı ile beraber çekimlerini İtalya'nın Sicilya bölgesinde yaptığımız bir klip geliyor. Etna yanardağının çevresinde çektik. Çok zor oldu ama başardık. İzleyince sizlerinde seveceğine inanıyorum." dedi.

Geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Ezgi Şenler ile ilişkisine nokta koyan Buray'a bir muhabirin "Aşk hayatınız nasıl gidiyor? " şeklindeki sorusuna " Hayatımda kimse yok. Böyle bir arayış içerisinde de değilim. Birazcık çalışma dönemi, biraz aile ve dostlarla  vakit geçirme dönemi keyfini çıkartıyorum.  Zaten aşk istesenizde, istemesenizde, arasanızda, aramasınızda sizin seçeceğiniz bir durum değil. O gelir sizi bulur."


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR