Dolar $
33.69
%0.14 0.05
Euro €
37.15
%0.43 0.16
Sterlin £
43.7
%0.66 0.29
Çeyrek Altın
4450.19
%2.23 95.69
SON DAKİKA
Teknoloji Cuma 16 Ağustos 2024 02:58

BULUTİSTAN, GLOBAL OYUN KURUCU OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Global bir şirket olma yolunda yatırımlarını sürdüren Bulutistan, Amerika Birleşik Devletleri'nin Delaware eyaletinde dördüncü uluslararası operasyonunun açılışını duyurdu. Bulutistan Uluslararası Büyümeden Sorumlu Genel Müdürü Altuğ Eker, "Dünyanın en büyük bulut pazarına küresel rekabette cesur adımlarla ilerliyor" dedi.

Bulutistan, global oyun kurucu olma yolunda ilerliyor

Türkiye'nin önde gelen bulut hizmet sağlayıcılarından Bulutistan, Amerika Birleşik Devletleri’nde dördüncü uluslararası operasyonunun açılışını duyurdu. Bu stratejik genişleme, Bulutistan'ın küresel büyüme hedefinde önemli bir dönüm noktası sayılıyor ve firmanın en son teknolojilere yatırım yapma konusundaki kararlı duruşunu gösteriyor.

"Bulutistan'ın sınıfının en iyi yapay zeka ve bulut çözümleriyle, dünyanın bulut ve yapay zeka şirketlerinin merkezi olan Amerika pazarına girmekten büyük heyecan duyuyoruz" diyen Bulutistan Uluslararası Büyümeden Sorumlu Genel Müdürü Altuğ Eker, "Amerika’daki operasyonumuz ile dünya devleri arasında yer almamız için kritik bir adım attık. Ayrıca lider uluslararası bulut sağlayıcısı konumumuzu daha da sağlamlaştırıyoruz" yorumunu kullandı. 

ABD'deki varlığı ile yeni ortaklıklar kuracak, teknolojik ilerlemesini hızlandıracak

Yurt dışında ICT Cloud adı ile yatırımlarını gerçekleştiren Bulutistan, bulut pazarında global oyun kurucu olma hedefi doğrultusunda yatırımlarını hızlandırıyor. ICT Cloud’un ABD’ye genişlemesi şirkete önemli avantajlar sağlayacak. Yapay zeka ve bulut çözümlerinde geniş bir yelpazeye sahip Amerika pazarında işbirlikleri ile büyüme hızında vites yükseltecek. ICT Cloud’un kapsamlı bulut hizmetleri paketi, işletmelerin yenilik yapmalarını, operasyonlarını optimize etmelerini ve stratejik hedeflerine ulaşmalarını sağlayacak. 

Müşterilerine en ileri çözümleri sunmak için önde gelen teknoloji sağlayıcılarıyla iş birliği yapmaya kararlı olan ICT Cloud, stratejik ortaklıklar aracılığıyla yeniliklerin teşvik edilmesinde etkin rol oynayacak. Şirketin Amerika’daki varlığı, yeni ortaklıkların kurulmasına ve teknolojik ilerlemelerin hızlandırılmasına olanak sağlayacak.

Azerbaycan Bakü şehrinde ve Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan bulut altyapıları ile yurt dışında 60’tan fazla ülkenin bu bulut sistemlerine bağlanarak hizmet veren bir şirket olan Bulutistan'ın Amerika’daki yatırımı, ABD'nin ekonomik çeşitliliği arasında yerini alacak.