Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Perakende Çarşamba 26 Haziran 2024 14:54

BREİTLİNG'İN RENKLİ DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ: SUPEROCEAN RAİNBOW DİAL YENİ MODELLERİ

Breitling, Biarritz'teki Wheels and Waves sörf ve motosiklet festivalinin etkisiyle Superocean serisine heyecan verici iki ekleme yapıyor: gökkuşağı kadranlı modeller ve sağlam Superocean Automatic 46 Super Diver. Bu yenilikler, dünya çapındaki sörfçülerin müşterek tutkuları ve renkli hikayelerine saygı duruşu niteliğindeki The Breitling Book of Surfing ile aynı anda lanse ediliyor.

Breitling'in Renkli Dünyasına Hoş Geldiniz: Superocean Rainbow Dial Yeni Modelleri

Breitling ve maviliklerin ilişkisi, Superocean Automatic 42 ve 36 gökkuşağı kadranlı modellerin lansmanıyla renkli bir dönüşüm geçiriyor. Ayrıca, çok satan 44 mm turkuaz kadranlı versiyonun yeni bir yorumu da tonsürton bir kayışla lanse ediliyor.

Breitling CEO'su Georges Kern, yeni ürünlerin temeline şöyle değiniyor: “Yaz kapıya dayandığında rengarenk yeni Superocean modellerimiz, dalgaların tadını çıkardığınız anlarda veya sahil kenarında akşam yemeği keyfi sırasında en iyi arkadaşlarınız olacak.”

Saatler, 1960 ve 1970'lerde dalış saatini en temel ögelerine indirgeyen efsanevi SuperOcean Slow Motion’dan ilham alıyor. Söz konusu unsurlar arasında; netliği sağlamak için kadran halkası üzerine konumlandırılmış kalın bir dakika ölçeği, su altında okunabilirliği kolaylaştıran çubuk formlu parlak indeksler, "kürek" şekli verilmiş akrep ile yelkovan ve yenilikçi bir şekilde saniye ibresinin yerine geçirilen dakika bazlı kronograf bulunuyor. "Slow Motion" takma adıyla anılan kronografın tam dönüşü tamamlaması bir saat sürüyordu, günümüzün Superocean'ı ise aynı pratiklik ruhunu korurken saniye ibresini yeniden görünür kılıp çağdaş saat kullanıcılarının beğeneceği modern özellikleri entegre ediyor.

Koleksiyon; saat göstergeli eşsiz gökkuşağı kadranlı modelleri ve Super-LumiNova®'nın gündüzleri renkli bir dokunuş katmanın yanı sıra loş ışıkta da parlaklık yayan sarı, yeşil, mavi, indigo, menekşe, kırmızı ve turuncu gibi canlı renk geçişlerine sahip kaplı akrep-yelkovanlarıyla bir kez daha öne çıkıyor. Modellerin; turkuaz, akuamarin, turuncu ve sarı kauçuk kayışlı 42 mm paslanmaz çelik ve beyaz 36 mm paslanmaz çelik ve 18 ayar kırmızı altın kasa alternatifleri mevcut.

Turkuaz kadranlı 44 mm’lik versiyon, renkli temayı daha da ileriye taşıyor. Önceleri siyah kayışın tamamladığı tasarım, şimdi siyah seramik kaplama bezelle çarpıcı bir kontrast yaratan turkuaz bir kauçuk bileziği gözler önüne seriyor. Saatler; mikro ayarlı tokaları, cilalı, çizilmeye karşı dayanıklı seramik bezel eklemeleri ve sportif kauçuk kayışlarıyla aksiyon ve eğlence meraklılarına hitap ediyor.

DAHA DERİN VE DAHA GÜVENLİ BİR DALIŞ: SUPEROCEAN AUTOMATIC 46 SUPER DIVER

Breitling'in son yeniliği Superocean Automatic46 Super Diver, derin deniz maceralarınızı yeniden tanımlıyor. Derinliklere meydan okumak üzere tasarlanmış bu güçlü model, 1000 metreye kadar su geçirmezlik özelliğiyle dikkat çekiyor. Su içinde ve dışında dikkat çeken yeşil ya da siyah kamuflaj desenli kadran seçenekleri, farklı zevklerin radarına girmeyi hedefliyor. Dalgıç saatini ayrıcalıklı kılan; patentli güvenlik kilidine sahip, iki yöne de dönebilen bezeli. Zekice tasarlanmış bu fonksiyon; her dönüşü sabitlerken istenmeyen ayarlara karşı da koruma sağlıyor, böylece derinliklerin güzelliklerine odaklanırken endişe etmeden hareket etme olanağı veriyor.

Başka bir güvenilirlik katmanı da ekleyen Superocean Automatic 46 Super Diver, saati manyetik parazitlerden korumak için tasarlanmış yumuşak demirden bir iç kasayı içeriyor. İster elektronik aletler ister gizli akımlar olsun, bu saat hiçbir şeyin rotasını değiştirmesine izin vermeden hassas bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Tüy kadar hafif titanyumdan üretilmiş Superocean Automatic 46 Super Diver, renk uyumlu bir kauçuk kayış ve üst düzey işlevselliği denizcilik yeteneğiyle harmanlayan şık bir titanyum bilezikle sunuluyor.

SÖRF KÜLTÜRÜNÜ KUTLAMAK: THE BREITLING BOOK OF SURFING

Wheels and Waves etkinliğinde Breitling, göz alıcı Superocean modellerinin tanıtımının yanı sıra, yeni kitabı The Breitling Book of Surfing ile de büyük bir etki yarattı. 1957'de ilk SuperOcean dalış saatinin piyasaya sürülmesinden bu yana marka, denizcilik topluluğuyla macera ve deniz sevgisi üzerine kurulu özel bağını koruyor.

Rizzoli tarafından yayımlanan sürükleyici eser The Breitling Book of Surfing, İrlanda'nın rüzgarla savrulan kıyılarından Oahu, Hawaii'nin efsanevi dalgalarına kadar, tam altı kıtada sörf kültürleri arasında yolculuk yapıyor. Deneyimli sörf yazarı Ben Mondy’nin kaleme aldığı kitabın ön sözü serbest yüzücü Mikey February’e, giriş bölümü ise sekiz kez dünya şampiyonu ünvanını kazanmış Stephanie Gilmore’a ait.

Birçoğu festivalde hazır bulunan 16 Breitling sörf elçisinin anlattığına göre kitap, dünya çapındaki sörf topluluklarının ruhunu yansıtıyor. Yeni Superocean’ları ve büyüleyici Breitling Book of Surfing ile Breitling, meraklıları hem suda hem de sörfün canlı kültürünü anlatan sayfalar aracılığıyla deniz keşfinin heyecanını deneyimlemeye davet ediyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR