Dolar $
32.79
%-0.16 -0.05
Euro €
35.16
%-0.28 -0.1
Sterlin £
41.46
%-0.46 -0.19
Çeyrek Altın
4010.88
%0.22 8.54
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | SEKTÖRLER Cuma 21 Haziran 2024 09:48

BREİTLİNG X TRİUMPH MOTORCYCLES: HASSAS MÜHENDİSLİK VE STİLİN BİRLEŞİMİ

Breitling ve Triumph Motorcycles, motosiklet sürmenin özgürleştirici ruhunu saatçiliğin titiz zanaatkarlığıyla birleştiren ortaklıklarını duyuruyor.

Breitling x Triumph Motorcycles: Hassas Mühendislik ve Stilin Birleşimi

İsviçreli lüks saat üreticisi Breitling ve İngiliz motosiklet markası Triumph, titanyum ve 18 ayar kırmızı altının bir araya geldiği antrasit kadranıyla dikkat çeken Chronomat B01 42 Triumph saati lanse ediyor. Chronomat B01 42 Triumph, yolculuğa dair özgürlük hissinin özünü yakalayan kahverengi deri kayışla mükemmel bir şekilde tamamlanıyor.

Triumph, Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition motosikletinin tanıtımıyla heyecanı artırıyor. Ortak markalı 270 motosikletten birini satın alanlar, sınırlı sayıda üretilmiş aracın yüksek oktanlı estetiğini yansıtan karbon kadrana ve motosikletin bireysel numarasının kazındığı kasa arkasına sahip Chronomat B01 Triumph Owners Exclusive’i edinme ayrıcalığına sahip oluyor.

Esasında 1983’te İtalyan akrobasi ekibi Frecce Tricolori için tasarlanan Chronomat, mekanik kronografları tekrar öne çıkararak kuvars trendine meydan okuyor. Bu cesur yenilik ruhu, dünya genelinde motosiklet sektöründe Triumph'ın öncü rolünün felsefesinden doğan yeni Chronomat B01 42 Triumph saatinde yaşıyor.

Breitling'in CEO'su Georges Kern, “Chronomat ve Speed Triple 1200 RR, tasarım ve performansın yüksek standartlarına olan ortak bağlılığımızın bir örneği,” diyor ve ekliyor: “Triumph ile macera ve sanatkarlığı harmanlayan güçlü bir ruhu paylaşıyoruz.” Triumph CEO'su Nick Bloor da aynı duyguları şu cümlesiyle dile getiriyor: “Breitling ile iş birliği yaparak hassasiyet, hız ve kusursuz stile yönelik müşterek tutkularımızı birleştirdik.”

USTALIĞIN UYUMU: OWNERS EXCLUSIVE VE SPEED TRIPLE 1200 RR

Her iki dünyanın heyecanını arayan tutkulu ruhlara müjde: Triumph, 270 adetle sınırlı Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition motosikletini takdim ediyor. Her motosiklet sahibi, sertifikasında bulunan QR kodu kullanarak Breitling.com internet sitesinden Chronomat B01 Triumph Owners Exclusive modelini satın alma şansına erişiyor. Bu özel saat, motosikletin yüksek performans sunan yapısını karbon kadran ve kahverengi timsah derisi kayışıyla yansıtıyor. Kasanın arkasında yer alan belirgin işleme ile motosikletin üst kapağına kazılı bireysel numaranın eşleşmesi ise saat ile motosikletin birbirlerinin hikayelerini zenginleştirmesini sağlıyor.

Zanaatkarlık başyapıtı Speed Triple 1200 RR; elle boyanmış detaylarla süslü çarpıcı metalik boya kaplaması, ultra hafif karbon fiber parçaları, benzersiz yüksek teknik özellikler taşıyan Akrapovič titanyum susturucusu ve zarif Fransız dikişli özel yapım deri koltuğuyla gösterişli modern bir “roadster” (uzun yol bisikleti) karakterine bürünüyor.

Breitling'in varlığı ayrıntılarda kendini gösteriyor: özel Breitling başlangıç ekranı, işlenmiş arka tekerlek kaplaması üzerine lazerle kazınmış Breitling logosu ve tankın üzerinde ışıldayan altın Breitling rozeti. Her motosiklet numaralandırılıyor ve Triumph Owners Exclusive saatinin eşsizliğini artırıyor.

Titanyum ve 18 ayar kırmızı altın yeni Chronomat B01 Triumph modelleri motosikletin koyu tonlarını yansıtırken, saatlerin altın rengi detayları Speed Triple 1200 RR'nin sınıfının lideri Öhlins ön çatallarına saygı duruşunda bulunuyor.

Chronomat’ın Breitling’in tarihinde önemli bir yer tutmasından dolayı bu iş birliği yalnızca yolların kesişimini değil, aynı zamanda öncü ruhların ve cesur tasarım felsefesinin paylaşıldığı bir yolculuğu da simgeliyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR