Dolar $
32.9
%0.19 0.06
Euro €
35.32
%0.55 0.19
Sterlin £
41.73
%0.33 0.13
Çeyrek Altın
4034
%0.51 20.24
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | İTHALAT VE İHRACAT Pazartesi 17 Haziran 2024 19:32

BOSCH HOME COMFORT GROUP İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE İHRACAT ŞAMPİYONU

İklimlendirme sektöründe yüksek teknolojili, inovatif ve kaliteli ürünler geliştiren Bosch Home Comfort Group, dünyanın dört bir yanındaki 41 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla sektör birincisi oldu.

Bosch Home Comfort Group iklimlendirme sektöründe ihracat şampiyonu

İklimlendirme sektöründe Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Bosch Home Comfort Group, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen İhracatın Şampiyonları Ödül Töreninde, iklimlendirme ihracat şampiyonu olarak ödül aldı. Ödül, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından, Bosch Home Comfort Group Türkiye, Ortadoğu, Kafkasya ve Orta Asya Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman’a takdim edildi.  

 

Kıvanç Arman, ödüle ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Türkiye’de ürettiğimiz yüksek teknolojili, inovatif ve kaliteli ürünlerimizi, Avrupa, Kafkaslar, Orta Doğu, Körfez Bölgesi, Latin Amerika ve Uzak Doğu’daki 41 ülkede tüketicilerle buluşturuyoruz. Ana hedefimiz olan ‘Yaşam için teknoloji’ doğrultusunda, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizin hayatına konfor ve rahatlık katıyoruz. İhracattaki büyük başarımızın Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından bir kez daha teyit edilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Global çapta yaptığımız yatırımlarla, teknolojimizle, yenilikçi ürün ve sistem çözümlerimizle, güçlü bayi ve servis ağımızla pazarda aktif rol oynamaya ve insanların yaşam konforlarını artırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR