Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 26 Temmuz 2024 09:37

BORDERLANDS' SİNEMASEVERLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Tüm zamanların en çok oynanan video oyunundan beyazperdeye uyarlanan 'Borderlands' dünyayla aynı anda 9 Ağustos'ta Türkiye'de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yazın merakla beklenen filmlerinden 'Borderlands'ın başrollerinde Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black gibi usta oyuncular yer alıyor.

Borderlands' sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Eli Roth’un yönetmen koltuğunda oturduğuPandora gezegeninin ilk kez beyazperdeye aktarıldığı ‘Borderlands’ınsinemaseverlerle buluşmasına sayılı günler kaldı. ‘Uncharted’, ‘Spider-man’ serisi, ‘Iron Man’ ve ‘Venom'un yapımcısı Avi Arad ve Erik Feig'in sinematik haklarını satın aldığı filmin dikkat çekici oyuncu kadrosunda Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Haley Bennett, Ariana Greenblatt yer alıyor. 

 

Filmde, gizemli bir geçmişe sahip kanun kaçağı Lilith, hayal bile edilemeyecek bir gücün anahtarını elinde tutan kayıp bir kızı kurtarma görevi için kendi gezegeni Pandora’ya gönülsüzce geri dönüyor. Bu görev için birbirleriyle uyumsuz ve çılgın bir ekiple iş birliği yapmak zorunda kalan Lilith, bu ekiple birlikte kayıp kızı bulmak ve korumak için uzaylı canavarlar ve tehlikeli haydutlarla savaşmak zorunda kalıyor. ‘Borderlands’ birbirinden farklı yeteneklere sahip bu çılgın ekibin aksiyon dolu macerasını konu alıyor.

 

Pandora evreninde yaşanacak çılgın maceraya herkesi ortak edecek ‘Borderlands’, 9 Ağustos’tan itibaren A90 Pictures dağıtımıyla sinemalarda!

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR